ΑΠΟΕΛ Vs Τάουρας 3-1

Χωρίς να ικανοποιήσει και παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει και δεύτερη νίκη επί των Λιθουανών. Τα δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο απέτρεψαν το ισόπαλο αποτέλεσμα και έφεραν κάπως απρόσμενα τα πολλά γκολ που προανήγγειλε ο Γιοβάνοβιτς. Αν και ο αγώνας δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικός για να εξαχθούν συμπεράσματα η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας προβλημάτισε. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε η μάχη του κέντρου και μετά που δεχτήκαμε την ισοφάριση δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά, έστω και αν λίγο πριν το τέλος πετύχαμε δυο τέρματα. Στα θετικά περνά σίγουρα το ότι οι Σολάρι και Τρισκόφσκι είδαν δίκτυα, ενώ σε έναν ακόμα αγώνα ο Μποαβεντούρα επιβεβαίωσε ότι θα προσφέρει τα μέγιστα.

Με αλλαγές παρέταξε την ομάδα ο προπονητής μας σε σχέση με τον πρώτο αγώνα αφού τραυματισμοί και η ανάγκη να πάρουν όσο το δυνατό περισσότεροι χρόνο συμμετοχής, έφερε στο αρχικό σχήμα τους Πουρσαϊτίδη, Κόντη, Αλεξάνδρου και Πίντο. Ο τελευταίος είχε ρόλο οργανωτή στο χώρο του κέντρου με την μπάλα να περνά αρκετά από τα πόδια του ενώ ο Μαρσίνιο αρκετά συχνά έβγαινε μπροστά σε μια προσπάθεια να δώσει στηρίγματα στον Σολάρι.

Η ομάδα μας είχε την εδαφική υπεροχή και σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις έφτιαξε τις προϋποθέσεις για το γκολ. Αυτό ήρθε στο 17′ όταν μετά από σέντρα του Σολωμού ο Σολάρι μόνος μπροστά από το τέρμα έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε κατακόρυφα και πολύ νωρίς χάθηκε η μάχη του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι στο 48′ τρύπησαν την άμυνα μας και μετά από λάθος απόκρουση του Χιώτη ο Ίρκα με πλασέ έφερε τον αγώνα στα ίσα. Το γκολ των Λιθουανών αποσυντόνισε πλήρως την ομάδα μας η οποία δεν μπορούσε να οργανωθεί σωστά. Οι Πίντο και Σατσιάς δεν μπορούσαν να ενώσουν άμυνα με μεσαία γραμμή ενώ ούτε ο Μαρσίνο δεν πήρα τις πρωτοβουλίες που έπρεπε.

Σαν αποτέλεσμα η ομάδα κόπηκε στα δυο γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή να κάνει διορθωτικές κινήσεις μέσω των αλλαγών. Ο Τρισκόφσκι πέρασε στη θέση του Μαρσίνο ενώ ο Μιχαήλ αντικατέστησε τον Σατσιά. Χωρίς να ανεβάσουμε την απόδοση μας ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά.

Στο 80′ ο Τρισκόφσκι εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη πάσα του Νεκτάριο και με γυριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 2-1. Το τέρμα έφερε την ανακούφιση σε όλους που έβλεπαν με απογοήτευση τον αγώνα να πηγαίνει στην ισοπαλία. Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ήρθε και τρίτο γκολ όταν εκτός φάσεων Λιθουανός χτύπησε τον Σολάρι γεγονός που ανάγκασε το διαιτητή να δείξει κόκκινη και πέναλτι. Ο Αργεντινός παρά την κακή εκτέλεση είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα και το 3-1 ήταν γεγονός.

ΑΠΟΕΛ
Xιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μποαβεντούρα, Γκριντσάροφ, Σολωμού, Πίντο, Κόντης, Αλεξάνδρου (88′ Μπρούσερ), Σατσίας (78′ Μιχαήλ), Μαρσίνιο (63′ Τρισκόφσκι), Σολάρι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!