Απολαύστε κάθε στιγμή

Τυπικής διαδικασίας θα είναι η επόμενη φάση του πρωταθλήματος αφού ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τα play offs από το πελώριο +12 από την καημένη πλέον ομόνοια. Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού κανένας δεν περίμενε ότι ο αποδεκατισμένος και αδιάφορος Απόλλων θα κέρδιζε το παράρτημα του ακελ. Οι οπαδοί μας αναμένουν πλέον τους αγώνες που έρχονται για να απολαύσουν ακόμα λίγες φορές την ομάδα που σύντομα θα κατακτήσει το 21ο της πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ θα γίνει η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις και οι απανταχού οπαδοί μας δηλώνουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στο κόσμο. Χρειαζόμαστε 6 βαθμούς για να στεφθούμε και μαθηματικά πρωταθλητές και όλοι θέλουν να πανηγυρίσουμε στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής όταν θα τεθούμε αντιμέτωποι με την ομόνοια. Από τη στιγμή που όλοι πρέπει να βρίσκουμε κίνητρα για να κρατάμε το ενδιαφέρον στα ύψη ο στόχος αυτός δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικός.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι βασανιστικές για όσους βγάζουν σπυράκια όποτε ο ΑΠΟΕΛ πετύχει κάτι σπουδαίο. Ακόμα και ο τουρίστας προπονητής της Αελ επιχείρησε να δικαιολογήσει την ήττα τους ως αποτέλεσμα της κακής διαιτησίας, σε έναν αγώνα όπου ο Τρύφωνος πέρασε απαρατήρητος.  Η ομάδα μας μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που έπρεπε αλλά ήταν αυτή που έλεγχε τον αγώνα, ήθελε να κερδίσει και κατάφερε να εξαργυρώσει την υπεροχή της.

Ο τραυματισμός του Αλμέιδα εκ πρώτης δε θεωρείται σοβαρός και η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία τόσο σε αυτόν όσο και στον Μαντούκα να επανέλθουν άμεσα. Ο Γιοβάνοβιτς στον αγώνα με την Αελ δοκίμασε αρκετά πράγματα και το γεγονός είναι ότι σε έναν ακόμα αγώνα η διάταξη 4-4-2 δεν είχε την καλύτερη λειτουργία. Επιβεβαιώθηκε παράλληλα ότι ο Μαρσίνιο βρίσκεται σε μια παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη αφού σε ακόμα έναν αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που έπρεπε.

Από την άλλη ο Πάολο Ζόρζ άρπαξε την ευκαιρία και έδωσε απαντήσεις έστω και αν γνωρίζει ότι οι πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα δεν είναι με το μέρος του. Πέραν του γκολ που πέτυχε είχε υπό τις περιστάσεις καλή παρουσία και έδειξε ότι μπορεί να έχει ουσιαστικότερη συμμετοχή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!