Αποφασιστικότητα για νίκη-πρόκριση

Αν θέλουν όλοι την πρόκριση όσο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το βράδυ της Τετάρτης θα γράψουμε και πάλι ιστορία. Μπορεί οι αντίπαλοι μας να δηλώνουν ότι δεν θα αυτοκτονήσουν αλλά σε έναν ακόμα αγώνα τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ. Το πάθος αλλά και η καλή απόδοση είναι τα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να πετύχουμε τα γκολ που θέλουμε για να στείλουμε τον αγώνα στην παράταση ή στην καλύτερη των περιπτώσεων να προκριθούμε από τα ενενήντα λεπτά. Η τεχνική ηγεσία ετοιμάζει το πλάνο της εδώ και μέρες αφού η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στον αγώνα με την Ανόρθωση έδωσε την ευκαιρία στο να προσαρμοστεί το πλάνο προετοιμασίας στην Πέγεια.

Η υπομονή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες μας αλλά και ο κόσμος είναι επίσης ένα από τα ζητούμενα. Σίγουρα το ιδανικότερο σενάριο είναι να πετύχουμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά και αν ακόμα δε συμβεί αυτό μπορούμε να προκριθούμε. Η ομάδα μας μπορεί με την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα να πετύχει τα γκολ που χρειάζεται σε οποιαδήποτε φάση του αγώνα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει και ο αντίπαλος μας.

Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας αναμένεται να είναι φουλ επιθετικό έστω και να η προσοχή θα είναι και στο να μη δεχτούμε τέρμα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Ζεβλακοφ που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής, έχοντας παρτενερ ένα εκ των Μιροσάβλιεβιτς ή Ονουάτσι με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες. Στην αμυντική γραμμή δεν αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις και το ζητούμενο όσον αφορά την μεσαία γραμμή είναι ποιος θα αγωνιστεί στη θέση του Μιχαήλ, με τους Πίντο και Σατσία να διεκδικούν τη θέση.

Το παιχνίδι με το παράρτημα έχει ορισθεί για την Κυριακή στις 6:00.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!