Αποχωρεί ο Φωτίου;

Την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ φαίνεται να διαδέχεται η διοικητική και αγωνιστική αβεβαιότητα στο καλαθοσφαιρικό τμήμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Χάρης Φωτίου θα αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος αναγκάζεται να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους και η νέα του προσπάθεια για την περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας μάλλον θα έχει άδοξο τέλος. Και αυτό γιατί είναι κοινό μυστικό ότι το συγκεκριμένο άτομο αναλάμβανε με προσωπικές εισφορές ένα μεγάλο μέρος των εξόδων.

Η βέβαιη όπως όλα δείχνουν αποχώρηση του θα φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις αφού το ενδεχόμενο μαζικής αποχώρησης των παικτών που έχουν έρθει φέτος στην ομάδα είναι περισσότερο από πιθανό. Μοναδική περίπτωση να διατηρηθούν στην ομάδα οι παίκτες που αποτελούν σήμερα το ρόστερ είναι να αναλάβει η διοίκηση Σχίζα το οικονομικό μέρος των συμφωνιών κάτι που όπως όλα δείχνουν δε θα συμβεί.

Το θέμα είναι σοβαρό, όσο και αν η μάζα των οπαδών μας είναι αδιάφορη για το καλαθοσφαιρικό τμήμα, αφού για πρώτη φορά το διοικητικό συμβούλιο θα βρεθεί ενώπιον σημαντικών αποφάσεων που αφορούν ακόμα και αυτή τη λειτουργία του καλαθοσφαιρικού τμήματος.

Το πιθανότερο είναι να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη της οποία να εξουσιοδοτήσουν ή και να εγκρίνουν την όποια απόφαση. Οι επιλογές που θα τεθούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι αναστολή ή υποβάθμιση του καλαθοσφαιρικού τμήματος.

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η οικονομική εξάρτηση σε ένα άτομο όσο αποελίστικες και αν είναι οι προθέσεις του δεν είναι αρκετές για να υπάρχει διαχρονική επιτυχία. Ας είναι αφορμή λοιπόν η αποχώρηση Φωτίου να δουλέψουμε σωστά και να μπουν οι σωστές βάσεις για να μπορέσει το καλαθοσφαιρικό τμήμα να επανέλθει ακόμα πιο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!