Απρόσμενη-ευχάριστη εξέλιξη

Κάπως έτσι είδαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία την μη έγκαιρη κάθοδο του Έμερσον στην Κύπρο. Και αυτό γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή που το οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο απαιτεί αποδιοπομπαίους τράγους και ξεκαθάρισμα του ρόστερ που με τόση επιπολαιότητα χτίστηκε το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος που εδώ και καιρό δημιουργεί προβλήματα στον Αρχάγγελο με τελευταίο ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να τις «βρέξει» του Χατζηλούκα δεν επέστρεψε από τη Βραζιλία όπου είχε μεταβεί για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η επίσημη τοποθέτηση του παίκτη είναι η κλασική που δίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και έχει να κάνει με οικογενειακούς λόγους, κανένας όμως δεν τον πιστεύει αφού το γυαλί και με αυτόν έχει ραγίσει εδώ και καιρό.

Η ουσία είναι πως οι εσωτερικοί κανονισμοί δεν προνοούν διακοπή συμβολαίου και παρόλο που η διοίκηση και ο Ουζουνίδης επιθυμούν κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να βάλει και άλλο λάδι στη φωτιά ο ίδιος ο παίκτης. Τι σημαίνει αυτό; Να παρατείνει πολύ περισσότερο την παραμονή του στη Βραζιλία σε σημείο που να δώσει νομικά το δικαίωμα στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει σε σχετική καταγγελία. Τα πράγματα ίσως γίνουν πιο απλά αν και ο ίδιος ο παίκτης δεν μπει στον κόπο να επιστρέψει αφού κάποιες πληροφορίες το φέρουν και αυτόν απογοητευμένο με την παρουσία του στην ομάδα μας.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα μπορούμε να πούμε ότι ξεκίνησε στραβά η προσπάθεια προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την προπόνηση απουσίαζαν και άλλοι ξένοι παίκτες, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πληροφόρηση για κανέναν.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Δυστυχώς το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά με διάφορα περιστατικά που αφορούν είτε Κύπριους, είτε ξένους παίκτες. Βρισκόμαστε σε μια φάση που ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία αλληλοκατηγορούνται για την αναποτελεσματικότητα μας θα πρέπει να ξεπεράσουν ή να καλύψουν τα πάντα για να γραφτεί ο οριστικός επίλογος της φετινής χρονιάς από τις 5 Ιανουαρίου.

Επιμένουν για Ντα Σίλβα
Μπορεί τα ρεπορτάζ κάποιον μέσων ενημέρωσης να κάνουν λόγο για αξιολόγηση άλλων περιπτώσεων μετά το όχι του Ντα Σίλβα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες με διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση και ασκούν έντονες πιέσεις στον μάνατζερ του παίκτη όσο και στη διοίκηση της Αλκής. Χτες έγιναν νέες συναντήσεις και η σημερινή μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το όλο θέμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!