Απόλλων με διαφορά!

Επειδή όλοι συμφωνούν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος κρίναμε πιο ενδιαφέρον να ρωτήσουμε μέσω του νέου μας γκάλοπ για το ποια ομάδα θεωρούν οι οπαδοί μας ως τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή μας. Η πλειοψηφία του κόσμου με ποσοστό που αγγίζει το 60% θεωρεί ότι ο Απόλλων θα είναι η ομάδα με την οποία θα κοντραριστούμε πιο έντονα στο πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί και αναμενόμενο. Η ομάδα του Κίρζη παρά τις αμφισβητήσεις προς τον προπονητή μετά από κάποια απρόσμενα αποτελέσματα θεωρείται η πιο καλά στελεχωμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες και σε βαθμό που μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι θα συμμετέχει στους ομίλους του Europa.

Δεύτερη με διαφορά αλλά με ποσοστό που δείχνει κάποια δυναμική που δεν πρέπει να παραγνωριστεί είναι στο σχετικό γκάλοπ η Ομόνοια. Το 24% των οπαδών μας εκτιμά ότι το χρεοκοπημένο παράρτημα του ακελ θα αποτελέσει τον κυριότερο μας αντίπαλο στην προσπάθεια για κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Οι χοχοι πέραν της προπαγάνδας του δήθεν αδικημένου απέβαλαν την πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος και με ένα άγνωστο για πολλούς ρόστερ θέλουν να αντέξουν.

Η Αελ φαίνεται να ξεφουσκώνει στις εκτιμήσεις του κόσμου αφού μόλις το 12% θεωρεί ότι ο περσινός μας αντίπαλος θα μπορέσει να μας κοντράρει και φέτος. Το ρόστερ της ομάδας του Σοφοκλέους έχει αποδυναμωθεί και το ότι κάθε τρεις και λίγο τίθεται θέμα προπονητή δεν είναι τυχαίο.

Ελάχιστοι (2%) θεωρούν ότι η Ανόρθωση μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της και να αποτελέσει σοβαρό αντίπαλο και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε το σκεπτικό τους!

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ιδρώσει αφού όλοι θέλουν να μας στερήσουν το τρίτο συνεχόμενο και ίσως να μην έχει και τόση σημασία ποιος θα καταφέρει τελικά να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!