Απόλλων Vs ΑΠΟΕΛ – Βαθμολογίες παικτών

Χιώτης  9Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά αλλά οι 2-3 ενέργειες που είδαμε είναι αρκετές για να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους. Highlight h απόκρουση του στο 72 όταν μετά από κεφαλιά  ο τερματοφύλακας μας απογειώθηκε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Σε άλλες δυο περιπτώσεις οι έξοδοι του σε ρόλο τελευταίο αμυντικού έσωσαν την ομάδα από τα χειρότερα. ΖόρζεΣτο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν αλάνθαστος αλλά στο μισάωρο αποχώρησε τραυματίας με τις κινήσεις του να δείχνουν κάποια μορφής θλάση.

Ολιβέιρα 8Πολύ καλός σε έναν ακόμα αγώνα αφού είχε καλές τοποθετήσεις και ήταν θετικός στις μονομαχίες τους με τους αντιπάλους. Είχε επίσης καλές μεταβιβάσεις και δείχνει έστω και με καθυστέρηση να μπαίνει στο πετσί της ομάδας.

Σολωμού 7Είχε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του με τις συχνές προωθήσεις του έστω και αν οι πλαγιοκοπήσεις του δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με το πέρασμα του χρόνου η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα και στο τέλος υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Αλεξάνδρου 6Περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε. Αναμένουμε όλοι το κάτι παραπάνω αλλά είναι δύσκολο να το κάνει στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται .

Μοραίς 7Του βγήκε η κούραση από την υπερπροσπάθεια του Ντόνεσκ αλλά προσπάθησε και γενικά είχε μπόρεσε να ανταποκριθεί αν και σε κάποιες φάσεις έμεινε εκτεθειμένος. Υπερβολική η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε όταν διαμαρτυρήθηκε κόσμια για τον καράτε του Κιρόφσκι.

Πίντο 8.5Πανταχού παρών αφού έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα βοηθώντας στο να βγουν σωστές άμυνες και καλύπτοντας τους κενούς χώρους. Η διακοπή θα τον βοηθήσει να πάρει ανάσες..

Μαρσίνιο 7Στενά μαρκαρισμένος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που έπρεπε. Στις λίγες φορές που πήρε μπάλα περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα ενώ δεν τον βοήθησε το ότι έμειναν πίσω και οι ακραίοι επιθετικοί.

Ατόρνο 5Δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την απόφαση του Γιοβάνοβιτς να του εμπιστευτεί θέση βασικού. Με το πέρασμα του χρόνου αντί να βελτιώνεται έκανε πολλά λάθη και ο προπονητής αναγκάστηκε να τον αποσύρει στο 60.

Χαραλαμπίδης 6Μπορεί για πολύ περισσότερα αφού είναι από τους στυλοβάτες της ομάδας. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω αφού δεν υπήρχαν και τα κατάλληλα στηρίγματα. Δικαιολογία και για αυτόν η κούραση του Champions League.

Σολάρι 8Ξεκομμένος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να επιστρέφει πολύ πίσω και να κινείται σε χώρους που ήταν ακίνδυνος. Ανάγκασε όμως τον Μερκή σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο να τον σταματήσει αντικανονικά αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την παράβαση. Κέρδισε το πέναλτι ενώ πιστώνεται και την άψογη εκτέλεση του.

Κακά 7Έκανε μια γκέλα που ευτυχώς δεν στοίχησε ενώ έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα κάποια παιχνίδια για να βρει τα πατήματα του. Κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και ανάγκασε τον Κιρόφσκι να χρησιμοποιήσει βάναυσους τρόπους προκειμένου να γίνει απειλητικός.

Αλμέιδα Γκολ για σεμινάριο ο Βραζιλιάνος που μπήκε μέσα και έδωσε αέρα νικητή και υπεροχής στην ομάδα μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!