Από εμάς εξαρτάται

Μπορεί η ΑΕΚ να δίνει τον τελευταίο της αγώνα στην προσπάθεια να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες για παραμονή στην πρώτη κατηγορία, αλλά η έκβαση του μεταξύ μας αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Και αυτό γιατί ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ έχοντας και τη συμπαράσταση από τους πιστούς οπαδούς του, μπορεί να περάσει νικηφόρα από το ΓΣΖ. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει καλύτερα από όλους και προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ανάλογα. Για μια ακόμα αγωνιστική υπάρχουν σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών αλλά μάθαμε να ζούμε και με αυτές αφού εδώ και καιρό όσοι καλούνται να αγωνιστούν αντεπεξέρχονται στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Η σημερινή προπόνηση θεωρείται σημαντική αφού θα επιβεβαιώσει όπως όλα δείχνουν ότι οι Μιχαήλ και Χαραλαμπίδης μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Ο τελευταίος όπως έχουμε γράψει ξανά αν προπονηθεί κανονικά θα συμπεριληφθεί στον αποστολή και ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Στην εντεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Πουρσαϊτίδης και Μοραίς αφού ο πρώτος εξέτισε την ποινή του ενώ ο δεύτερος πήρε τις ανάσες που έκρινε ο προπονητής απαραίτητες, μένοντας στον πάγκο στον τελευταίο αγώνα. Κατά τα άλλα πολλά θα εξαρτηθούν από τη διαθεσιμότητα του Χρύση ενώ και ο Σατσιάς που πήγε καλά στον τελευταίο αγώνα ίσως πάρει ακόμα μια ευκαιρία.

Όσον αφορά τους Κόστα και Μιροσάβλιεβιτς ανεβάζουν ρυθμούς ο καθένας με τα δικά του δεδομένα και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των αγώνων κατάταξης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!