Από εμάς εξαρτάται

Το σερί νικών πρέπει να συνεχιστεί και στην αγωνιστική που έρχεται και το ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Η ΑΠΕΠ έδειξε σε αρκετούς αγώνες της ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα αλλά τα πάντα εξαρτώνται από το ΑΠΟΕΛ. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και με σταθερή απόδοση θα περάσουμε νικηφόρα από το Τσίρειο. Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι μια νέα πρόκληση για την ομάδα μας αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες. Μέσα από αυτούς τους αγώνες η ομάδα μας καλείται να δείξει ότι μπορεί να ξεπερνά και τα εμπόδια αυτών των ομάδων κάτι που δεν έγινε εφικτό στις αρχές του πρωταθλήματος. Νίκες επί των ΑΠΕΠ, Δόξα και Εθνικού θα είναι η καλύτερη απάντηση ενώ υπό προϋποθέσεις θα μας φέρει στην κορυφή.

Οι αμυντικές επιδόσεις της ομάδας μας είναι αξιοθαύμαστες και δείχνουν το δρόμο για τη συνέχεια. Στους τελευταίους έξι αγώνες η εστία του Χιώτη παραβιάστηκε μόνο δυο φορές στους αγώνες με τον Αλκή και Απόλλωνα, ενώ δεν δεχτήκαμε γκολ στους αγώνες Αλκή, Ατρόμητο, ΑΕΚ και Ανόρθωση. Παρόλο που τόσο η αμυντική λειτουργία όσο και η επιθετική μπορούν ν θεωρηθούν συλλογική προσπάθεια είναι ξεκάθαρο ότι πολλά οφείλονται σε συγκεκριμένους παίκτες όσον αφορά τις αμυντικές επιδόσεις.

>

Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Μπρούσερ και Μοραίς είναι οι παίκτες που δίνουν ανελλιπώς το παρών τους και αποτελούν τους στυλοβάτες της δεύτερης καλύτερης αμυντικής γραμμής του πρωταθλήματος. Με αυτά τα δεδομένα η σταθεροποίηση της ομάδας σε αυτά τα επίπεδα αμυντικής συμπεριφοράς θα επιτρέψει να διατηρήσουμε το σερί νικών.

Και όλα αυτά χωρίς τον Μπάρκ Σεγκιρί που και αυτή την εβδομάδα προπονείται ατομικά και αν δεν μπει από αύριο (πράγμα απίθανο) σε φουλ ρυθμούς, θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!