Από νωρίς σε ρόλο διώκτη

Με τη συμπλήρωση της 6ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον άχαρο ρόλο του διώκτη των πρωτοπόρων. Η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς μαζί με τη Δόξα και την Ομόνοια αλλά λόγω συντελεστή τερμάτων παρουσιαζόμαστε στη 7η θέση. Τρεις ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Πρόκειται για την Ανόρθωση, τον Απόλλωνα και την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Ερμή. Η Αελ έμεινε στους 11 βαθμούς μετά την σημερινή απρόσμενη ήττα της από την Σαλαμίνα. Εκεί λοιπόν που κάναμε τις πλάκες μας για την κατάντια της Ομόνοιας, πλέον ισοβαθμούμε μαζί της αλλά και με την υπολογίσιμη πλέον Δόξα. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ομάδας μας είναι καταθλιπτικός. 3νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες όπως επίσης και τα 7 τέρματα αποτυπώνουν την προβληματική εικόνα του ΑΠΟΕΛ.

Ο ρόλος του διώκτη δεν μας ταιριάζει αλλά είναι μια πραγματικότητα με την οποία θα πρέπει να συμβιβαστούμε αν θέλουμε να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Εννοείται ότι απαιτούνται και πολλά άλλα ακόμα πιο σημαντικά αλλά δεν θα σας κουράσουμε με αυτά.

Η βαθμολογία

Ανόρθωση      15 Απόλλων        15 Ερμής            15 Αελ                11 Δόξα              10 Ομόνοια         10 ΑΠΟΕΛ           10

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!