Από τα λόγια στις πράξεις

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην Δανία από τα ξημερώματα της Κυριακής σε μια προσπάθεια του προπονητή μας να έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για να μοντάρει την ομάδα ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μίντιλαντ. Το άγχος που δημιουργήθηκε με αφορμή τους Σκοπιανούς ανήκει στο παρελθόν και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μια πρόκριση μακριά από τον πιο καθοριστικό του στόχο. Και αυτό γιατί αγωνιστικές αλλά και οικονομικές παράμετροι της πρόκρισης πάνω στους Δανούς θα είναι τεράστιες.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη τα εφτά εκατομμύρια ευρώ που υπολογίζονται να μπουν στο ταμείο μας αν περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πρόκειται για ένα ποσό που μας εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την χρόνια και αποβάλλει ταυτόχρονα και ένα πολύ μεγάλο βάρος αφού σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές πηγές εσόδων. Πέραν της οικονομικής πτυχής από την οποία καθορίζονται σχεδόν τα πάντα υπάρχουν και οι γνωστές προσδοκίες όλων μας για μια μακρά σε χρονική διάρκεια ευρωπαϊκή πορεία με πολλούς σχεδόν να απαιτούν όπως αυτή γίνει στο Champions League.

Όλα τα πιο πάνω αποτελούν σοβαρούς λόγους για τους οποίους η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Όσο και να υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι από μέρα σε μέρα βελτιωνόμαστε αγωνιστικά, η ομάδα ωφελεί να κατέβει στον αγώνα διαβασμένη και ετοιμοπόλεμη. Ο προγραμματισμός και ο χρόνος προετοιμασίας έγιναν έτσι ώστε ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή την πρώτη σημαντική του πρόκληση να μπορεί να την διεκδικήσει με αξιώσεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει από το πρώτο παιχνίδι στην Δανία να μπουν οι απαιτούμενες βάσεις πρόκρισης.

Για πολλούς, το γεγονός ότι έχουμε ακόμα ένα ματς στην Λευκωσία είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα. Αλλά, δεν θα έχει καμία σημασία αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι τέτοιο που να μας επιτρέπει να κάνουμε τις προϋποθέσεις πρόκρισης ευκολότερες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!