Από τον ΑΠΟΕΛ εξαρτώνται τα πάντα

Ο ιδανικότερος συνδυασμός αποτελεσμάτων έγινε πράξη και ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει το χαρακτηρισμό του εφτάψυχου που του είχε δώσει κάποτε ο Μουσκάλλης. Η νίκης επί της Ομόνοιας έφερε ξανά τα χαμόγελά αισιοδοξίας και πίστης σε όλους μας. Το κοντράστ συναισθημάτων από την μια αγωνιστική στην άλλη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού η δυσκολία της ομάδας μας και όχι μόνο να σταθεροποιήσει την απόδοση της δείχνει ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Η μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπούς διεκδικητές μας είναι ότι εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν παρά τον κακό ΑΠΟΕΛ. Η φράση αυτή χρησιμοποιείται από όλους αλλά δεν ισχύει απαραίτητα για ομάδες όπως η Αελ. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος κλατάρει όποτε δεν δίνει αγώνα φιλικού χαρακτήρα κάτι που επιβεβαιώθηκε και χτες. Ο Σοφοκλέους δηλώνει ότι ο τίτλος εξαρτάται από τους ιδίους αλλά η σωστή προσέγγιση είναι αυτή που λέει ότι ο η Αελ έχει να δώσει ακόμα ένα φιλικό αλλά και έναν επίσημο αγώνα. Ο επίσημος είναι με τον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να φροντίσουμε να τους κερδίσουμε!

Ο ΑΠΟΕΛ απρόσμενα αλλά ίσως και δίκαια από μια άλλη σκοπιά κρατά και πάλι την τύχη στα χέρια του. Αν το πάθημα μας έγινε μάθημα σημαίνει ότι από σήμερα κιόλας θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα που είναι με την Ανόρθωση. Ο τελευταίας μας αγώνας με τη συγκεκριμένη ομάδα είναι οδηγός για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε.

Η ουσία πάντως είναι ότι οι παίκτες και ο Δώνης αντέδρασαν σωστά και πέτυχαν μια νίκη που δείχνει ότι αδικούν τους εαυτούς τους με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τους προηγούμενους αγώνες. Δεν υπάρχει όμως καιρό για χάσιμο ή να αναπολούμε οτιδήποτε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!