Από το καλό στο καλύτερο ο Πίντο

Με τους Γιάχιτς και Ολιβέιρα να μην υπολογίζονται ενόψει ΑΕΚ λόγω καρτών τυχόν απουσία του Πίντο θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα μεσοαμυντικά κενά, έτσι η προσοχή τους προπονητικού τιμ στράφηκε τις τελευταίες μέρες στον Πορτογάλο. Εκεί που οι περισσότεροι θεωρούσαν δύσκολη τη συμμετοχή του κάτι που επιβεβαιώθηκε και από δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη ο Γιοβάνοβιτς τα δεδομένα άρχισαν να διαφοροποιούνται από χτες. Σήμερα μάλιστα ο Πίντο ακολούθησε μεγάλος μέρος της προπόνησης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Απομένει και η αυριανή προπόνηση και όλα συνηγορούν ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και έτοιμος να αγωνιστεί. Ο κόσμος κάπου έμεινε κολλημένος στο 1-3 επί της Ομόνοιας και στη συνέχεια προέκυψαν οι ευρωπαϊκές έννοιες του Champions League. Στον αντίποδα ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του αναγνωρίζουν τις μεγάλες δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας της Δευτέρας και προσπαθούν να προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές κατάλληλα. Οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές αλλά όπως φάνηκε και στον αγώνα με το παράρτημα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Εκτός των προαναφερθέντων δεν υπολογίζονται και οι Μποαβεντούρα, Μαρσίνιο και Αλμέιδα. Οι δυο τελευταία επέστρεψαν χτες και έδωσαν σήμερα το παρών τους στον Αρχάγγελο αλλά η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση αργή.

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα είναι δεδομένες αφού πέραν αυτών που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής κάποια πράγματα φάνηκε να μην λειτουργούν τόσο καλά όσο θα ήθελε ο προπονητής μας. Η συνεργασία των Ατόρνο-Τρισκόφσκι για παράδειγμα αλλά και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας με τους δυο συγκεκριμένους παίκτες στην επίθεση δεν ήταν καλή και δύσκολα θα δοκιμαστεί ξανά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!