Από το ραδιόφωνο

Την παλιά συνήθεια του ραδιόφωνου θα θυμηθούν χιλιάδες οπαδοί μας την Τρίτη αφού η απόφαση της κρατικής τηλεόρασης των Νησιών Φαρόε να μην προχωρήσει στη σχετική παραγωγή θα μας στερήσει τη δυνατότητα παρακολούθησης του αγώνα. Η αγωνία όλων κάτω από αυτά τα δεδομένα γίνεται ακόμα πιο μεγάλη και όλοι εύχονται ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας να συνοδευτεί με νικηφόρο αποτέλεσμα. Όλοι θεωρούν ότι η ομάδα μας θα έχει εύκολο έργο και πως η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό είναι δεδομένη. Αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πρώτα την Τετάρτη και στη συνέχεια στο επαναληπτικό της Λευκωσίας.

Χτες ανακοινώθηκε και επίσημα η αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στα Φαρόε μέσω Ολλανδίας και το απρόοπτο αφορά τον αποκλεισμό του Παπαθανασίου. Παρόλο που στην επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας δεν δικαιολογείται η απόφαση ο λόγος αποκλεισμού του παίκτη σχετίζεται με κάποιες μικροενοχλήσεις που έχει. Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και εξαρτάται από τον προπονητή μας ποιους θα προτιμήσει. Παρά το ότι ο Γιοβάνοβιτς αρέσκεται στις εκπλήξεις θεωρείται δύσκολο να δούμε κάποιος από τους νεοφερμένους στο αρχικό σχήμα.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν είναι οι ακόλουθοι:
Μορφής, Χιώτης, Κίσσας, Κόντης, Ηλία, Πουρσαϊτίδης, Σατσιάς, Pinto, Breska, Αλεξάνδρου, Zewlakow, Kosowski, Paulo Jorge, Boban Grncarov, Broerse, Morais, Χάτζι, Χαραλαμπίδης, Μιχαήλ, Mirosavljevic, Paulista, Κυριάκου

To γεγονός ότι με την υπόλοιπη αποστολή θα ταξιδέψει τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, στέλνει το κατάλληλο μήνυμα σοβαρότητας το οποίο ούτως ή άλλως ο Γιοβάνοβιτς φρόντισε να εμπεδώσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!