Απώλεια ο Ζεβλάκοφ

Εκεί που άρχισε να παίρνει σημαντικά λεπτά συμμετοχής και να δίνει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα, ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού θα τον κρατήσει εκτός πλάνων για τον κυριακάτικο αγώνα. Ο Πολωνός επιθετικός είχε ένα καλό σερί εμφανίσεων και αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή μας στο σκοράρισμα και σε έναν ακόμα αγώνα οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο.

Όπως έχουμε τονίσει ξανά ο αγώνας στην Πάφο δε θα είναι καθόλου εύκολος και το ότι η ομόνοια πέρασε νικηφόρα προ ημερών δεν πρέπει να μας παρασύρει. Η παραμονή στην κορυφή περνά από το Παφιακό όπου το ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο για να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Οι υπόλοιποι που θα απουσιάσουν είναι γνωστοί αφού πρόκειται για τους Χιώτη, Ζόρζε, Κόντη και Αλεξάνδρου. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Κίσσας θα κληθεί να αντικαταστήσει με επιτυχία τον Έλληνα τερματοφύλακα και το ζητούμενο θα είναι να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Εννοείται ότι θα χρειαστεί την μέγιστη βοήθεια από την μεσοαμυντική γραμμή όπου σε έναν ακόμα αγώνα ενδέχεται να επιστρατευτεί ο Μοράις για να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Και αυτό γιατί παρόλο που ο Γκριτσάροφ προπονείται από χτες σε φουλ ρυθμούς προέρχεται από μεγάλη αποχή και δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Κανένα άγχος, καμία πίεση
Με τις πιο πάνω στερεότυπες εκφράσεις χαρακτηρίζονται πλέον οι δηλώσεις των διοικούντων όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης της ομάδας μας. Αν δεν έρθουν παίκτες δεν πρόκειται να φύγει κανείς οπότε τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει μέχρι να γίνει η πρώτη τουλάχιστον μεταγραφή. Αν ο Μπότος δεν πουλά τρέλα μέσα στη σχετική λίστα υποψηφίων συγκαταλέγεται και ο Κλεϊτον τον οποίο θέλει να ξεφορτωθεί ο ΠΑΟ. Ιεραρχικά το ΑΠΟΕΛ ψάχνει για αριστερό μπακ και επιθετικό ο οποίος θα μπορεί να δώσει βοήθειες και στο δημιουργικό κομμάτι. Χρονικά και όπως εξελίσσονται τα πράγματα θα είναι άθλος αν υπάρξει ανακοίνωση πριν τα Φώτα, οπότε υπομονή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!