Αρκεί μια συγνώμη;

Η είδηση ότι ο Ισμαήλ Γκονσάλβες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Maccabi προκάλεσε έκπληξη στους πάντες. Όπως είναι γνωστό στον παίκτη δεν επιτράπηκε να προπονηθεί προ δεκαημέρου λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και η διοίκηση αναζήτησε τρόπο για φιλικό (χωρίς κόστος) διακανονισμό προκειμένου να αποχωρήσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό έτσι ο Γκονσάλβες προ ημερών ζήτησε άφεση αμαρτιών την οποία πήρε από τον Δώνη ο οποίος τον δέχτηκε ξανά στον Αρχάγγελο. Ο προπονητής μας προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφαση του τόνισε σε όλους τους παίκτες ότι ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που βάζει νερό στο κρασί του και πως στο επόμενο κρούσμα απειθαρχίας θα είναι αμείλικτος.

Το ζητούμενο είναι αν μια συγνώμη θεωρείται αρκετή στην περίπτωση του Γκονσάλβες ή αν είναι θέμα χρόνου να προκύψει και πάλι ένα νέο περιστατικό. Ο νεαρός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παραπτωματίες παίκτες των οποίων τα κατορθώματα συνεχίζονται και επί Δώνη. Οι προτροπές που έγιναν σε όλους δεν φαίνεται να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και είναι για αυτό που η παραδειγματική τιμωρία ενός φάνταζε ως η πιο ενδεδειγμένη λύση.

Οι παίκτες ξέρουν ότι η ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποζημιώσει παίκτες προκειμένου να αποχωρήσουν ενώ γνωρίζουν και ότι νομικά βρίσκονται σε θέση ισχύος. Το ζητούμενο όμως για τον Γκονσάλβες και την παρέα του είναι να δείξουν λίγη ευθιξία και επαγγελματισμό.

Ο χρόνος θα δείξει αν μπορούμε να προσβλέπουμε στην αγωνιστική και όχι μόνο αναγέννηση του Γκονσάλβες. Το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονός δεν είναι φούσκα και πως η απογητευτική του παρουσία συνδέεται άμεσα με τις κακές συνήθειες του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!