Αρχή με καταγγελία

Η διοίκηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου πήρε στη ψεσινή της συνεδρία μια σωστή απόφαση. Η καταγγελία του ομονοιάτη διαιτητή Παναγή δεν ικανοποιεί απλώς το λαϊκό αίσθημα αλλά στέλλει το μήνυμα στον κύριο 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο (Κωνσταντίνου) αλλά και στον Κούμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε παρόμοιες διαιτησίες στο μέλλον. Η καταγγελία από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα και είναι για αυτό που θα χρειαστεί να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια και να λειτουργούμε προληπτικά. Όπως γράψαμε και χτες η απόφαση μας να εισηγηθούμε το συγκεκριμένο διαιτητή αποδείχτηκε λανθασμένη. Ο Παναγή για τους δικούς του λόγους πήγε στο Τσίρειο με σκοπό να μην αδικήσει την Αελ και στην προσπάθεια του αυτή κατέληξε να την ευνοεί. Συνολικά 16 σημεία βρήκε ο Τάκης Αντωνίου για να στοιχειοθετήσει την καταγγελία αλλά για εμάς το ανύπαρκτο πέναλτι είναι αρκετό. Ακόμα πιο σημαντική από την απόφαση για καταγγελία του συγκεκριμένου διαιτητή ήταν η κουβέντα που έγινε για το πώς θα πρέπει να ενεργεί παρασκηνιακά από εδώ και μπρος η διοίκηση. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια θα αναμένουμε πράξεις!

Όπως συμβαίνει πάντα μετά από μια απώλεια βαθμών ακούγονται και γράφονται πολλά. Αυτή τη φορά έγινε πολύ θέμα και η κουβέντα που έκαναν την επόμενη του αγώνα προπονητής και ποδοσφαιριστές. Κάποιος ή κάποιοι το διέρρευσαν και αναπόφευκτα έπρεπε να μας απασχολήσει και αυτό κατά τη διάρκεια της χτεσινής μέρας. Η καλύτερη απάντηση-αντίδραση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η επιστροφή στις νίκες. Το ΑΠΟΕΛ καλείται το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ύπουλη ομάδα (Ερμής) να κερδίσει. Η διατήρηση του +5 είναι ένα σημαντικό προβάδισμα το οποίο δεν πρέπει να χαθεί τόσο εύκολα.

 Μετά το χτεσινό ρεπό οι προπονήσεις επαναρχίζουν από σήμερα και στη σημερινή ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει ξανά μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του. Η προβληματική εικόνα του Τσιρείου εξυπακούει κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα αλλά ως συνήθως είναι πολύ νωρίς για να μπούμε στη διαδικασία των προβλέψεων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!