Αρχή με νίκη επί της Ανόρθωσης

Τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές αλλά και διοίκηση καλούνται να δείξουν με το καλημέρα της φετινής χρονιάς ότι είναι σε θέση να διαχειριστούν σωστά την πρώτη ήττα. Ο κόσμος αναμένει με αγωνία πράξεις και όχι λόγια και είναι για αυτό που ο αγώνας της Κυριακής έχει τεράστια σημασία. Από το Σάββατο πάντως μέχρι και σήμερα ακούγονται και γράφονται πολλά τα οποία δεν διαψεύδονται και επειδή πολλά από αυτά είναι αντικρουόμενα αναπόφευκτα δίνονται αφορμές. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται μια παραφιλολογία για το πόσα και ποια είναι τα κρούσματα απειθαρχίας, ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές τους, ότι η διοίκηση προς το παρών στηρίζει τον προπονητή αλλά και ότι σύντομα θα αρχίσουν οι εκκαθαρίσεις παικτών.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε χτες την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και σε κάποιες μάλιστα κατ΄ιδίαν συναντήσεις έστειλε το μήνυμα ότι θα πρέπει όλοι να είναι πιο προσεκτικοί στο πως ενεργούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για να μην δίνουν αφορμές.

Το ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσουν όλοι να βάλουν το καλό της ομάδας πάνω από οτιδήποτε άλλο και με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να επιστρέψουμε για τα καλά στις επιτυχίες. Νίκη επί της Ανόρθωσης δεν αρκεί αλλά στη φάση που είμαστε σήμερα αυτό είναι το ζητούμενο αφού μόνο έτσι θα έρθει η απαιτουμένη ηρεμία και ίσως αισιοδοξία σε αυτούς που τα βλέπουν όλα μαύρα.

Αν βγήκε κάτι θετικό στη χτεσινή μέρα αυτό αφορούσε τους Πίντο και Μαρσίνιο οι οποίοι προπονήθηκαν σε δυνατούς ρυθμούς. Αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό και μέσα από τη σημερινή προπόνηση αναμένεται να βγουν πιο αδφαλή συμπεράσματα. Πάντως στην καλύτερη των περιπτώσεων οι δυο παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή αλλά θεωρείται απίθανο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να βρει τις μεσοεπιθετικές λύσεις που απαιτούνται έτσι ώστε να μπορέσει να οργανωθεί σωστά, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ αλλά και να σημειώσει όσα πρέπει για να κερδίσουμε μια καλή ομάδα. Όσοι υποτιμούν την Ανόρθωση πιστεύοντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους κερδίσουμε κάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν και στον αγώνα με την ΕΝΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!