Αρχή με πολλές εκκρεμότητες

Διακοπές τέλος και επίσημα για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αφού από σήμερα αρχίζουν οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο. Τα απρόσμενα και δυσάρεστα νέα του Ζε Κάρλος προσθέτουν στις εκκρεμότητες που υπάρχουν και το γεγονός ότι λείπουν αρκετοί παίκτες φαίνεται να σχετίζεται και με τη μετάθεση του αγιασμού και των καθιερωμένων ομιλιών. Θα υπάρχουν φυσικά 4 νέα πρόσωπα αφού το παρών τους θα δώσουν οι Πουρσαιτίδης, Παπαθανασίου, Ζεβλάκοφ και Χρίστου. Σε αυτούς θα είναι ουσιαστικά στραμμένα τα βλέμματα όσων βρεθούν στην προπόνηση.

Σχετική ενημέρωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρει ότι στην προπόνηση έχουν καλεστεί οι εξής παίκτες: Μορφής, Πουρσαϊτίδης, Florea, Χαραλαμπίδης, Seghiri, Παπαθανασίου, Ηλία, Nikoloski , Broers e , Αντωνιάδης, Σατσιάς, Zewlakow, Στυλιανού, Πίντο, Κόντης, Μοραίς, Μιροσάβλιεβιτς, Ζε Κάρλος, Χατζί, Μιχαήλ, Οικονομίδης, Ιωάννου, Χρίστου, Θεοδώρου, Παναγιώτου, Κίσσας, Κυριάκου, Βούρκου, Χατζηφραγκίσκου.

>

Όσον αφορά τον Ζε Κάρλος φαίνεται να ξεκινούν κινήσεις τακτικής από τις δυο πλευρές σε νομικό επίπεδο αφού η δική μας πλευρά θα τον ενημερώσει ότι τον περιμένει στις προπονήσεις έτσι ώστε να μπορεί σε μεταγενέστερο στάδιο να του επιβάλει τις σχετικές τιμωρίες αλλά και να επιβεβαιώσει με αυτό τον τρόπο ότι ο παίκτης ανήκει στο ΑΠΟΕΛ.

Αναλόγως του πόσο αποφασισμένη είναι η διοίκηση μας να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα θα διαφανεί και το ποια θα είναι η τελική κατάληξη με τον Ζε Κάρλος. Πάντως τα επιχειρήματα του Βραζιλιάνου και των αντιπροσώπων του δεν πείθουν κανένα γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση.

Όσον αφορά τον Μπρέσκα σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ μας.

Μουδιασμένη αναμονή από τον κόσμο
Τα περσινά δεδομένα στο θέμα προγραμματισμού αλλά και τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα φαίνεται ότι δεν επιτρέπουν στη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας να δηλώνουν αισιόδοξοι. Αυτό προκύπτει από το σχετικό δημοψήφισμα του apoel . net το οποίο τρέχει τις τελευταίες εβδομάδες και θέτει το ερώτημα κατά πόσο οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι ευχαριστημένοι με ην ενίσχυση της ομάδας μας. Σε σύνολο 2417 ψήφων πρώτη επιλογή με ποσοστό 40% είναι η άποψη ότι απαιτείται αναμονή για την ολοκλήρωση των προσπαθειών. Ένα ποσοστό 34% δηλώνει ότι δεν είναι ευχαριστημένο με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής και το 26% εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία ενίσχυσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!