Αρχή με Πουρσαϊτίδη

Διαρροές και ΑΠΟΕΛ είναι άμεσα συνδεδεμένα και άρχισαν να φέρνουν στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα. Χτες βγήκε προς τα έξω το όνομα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος όπως όλα συνηγορούν θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα με τη λήξη των φετινών αγνωιστικών υποχρεώσεων. Ο Ελλαδίτης μεσοαμυντικός που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ανόρθωση όχι μόνο δεν τα βρίσκει με την ομάδα του Κετσπάγια αλλά έχει ήδη υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Από τη στιγμή που οι άμεσα υπεύθυνοι δε σεβάστηκαν τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή, μπορούμε και εμείς να αναφέρουμε ότι εδώ και πολλές μέρες η διοίκηση έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του παίκτη, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την μετακίνηση του στο ΑΠΟΕΛ. λόγω των κακών σχέσεων του με τον Κετσπάγια.

Η διάψευση του Πουρσαϊτίδη διαμέσου της επίσημης ιστοσελίδας της Ανόρθωσης, έγινε για να κρατηθούν τα προσχήματα αφού και η Ανόρθωση θέλει να μην χάσει τον ποδοσφαιριστή από σήμερα. Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι να «τιμωρηθεί» σιωπηλά ο παίκτης από τον Κετσπάγια ιδιαίτερα όταν αρχίσουν τα πλει οφς.

>

Το ΑΠΟΕΛ με την κίνηση αυτή προσθέτει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλές και ποιοτικές λύσεις στη δεξιά πλευρά. Η έλευση του σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν εμποδίζει σε καμία περίπτωση την επιστροφή του Μάριου Ηλία, αφού και αυτός είναι στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Είναι σημαντικό να λεχθεί ότι δεν προβλέπεται να υπάρξει πολυκοσμία στη θέση του δεξιού αμυντικού αφού γίνονται σοβαρές σκέψεις όπως ο Κόντης αλλάξει ρόλο και μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας.

Όπως έχουμε γράψει ξανά Καψής και Σεγκιρί δεν συνεχίζουν και η προσπάθεια που γίνεται είναι να καλυφθεί το κενό τους και με εσωτερικές αλλαγές πέραν των μεταγραφών που θα χρειαστούν.

Κατά τα άλλα ακούγονται πολλά ονόματα με πιο έντονο αυτό του Φιλανιώτη και η παρέλαση ονομάτων αναμένεται να ενταθεί όσο πλησιάζει η λήξη της κανονικής περιόδου.

Και πρωτάθλημα
Μέσα ενημέρωσης και κόσμος ασχολούνται με την μεταγραφολογία αλλά η ομάδα καλείται να μείνει προσηλωμένη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Άρης δηλώνει ότι έρχεται στη Λευκωσία με στόχο τη νίκη και αυτό από μόνο πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του.

Τα προβλήματα τραυματισμών είναι δεδομένα και το πιο πιθανό σενάριο είναι να απουσιάσουν και πάλι οι Ζε Κάρλος και Σεγκιρί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!