Αρχή με Τρισκόφσκι

Η μεταγραφή που ήθελε διακαώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του συνονόματου του Τρισκόφσκι ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα, βάζοντας happy end σε ένα σημαντικό στόχο της ομάδα. Η διοίκηση ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία τριετούς διάρκειας με τον νυν ποδοσφαιριστή της ΕΝΠ, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις για να ενεργοποιηθεί το σχετικό συμβόλαιο. Η απόκτηση του 23χρονού επιθετικού έγινε εφικτή μετά που η διοίκηση συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα στην καταβολή ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού έτσι ώστε να αποκτήσουμε τα δικαιώματα του.

Η τριετής διάρκεια αλλά και το νεαρό της ηλικίας του παίκτη αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να θεωρηθεί ένας από αυτούς πάνω στο οποίο θα βασιστεί το νέο ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα επιτυγχάνεται απόλυτα και ο στρατηγικός στόχος που έθεσε ο προπονητής για μειώσει του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Όπως γράψαμε και προ ημερών ο πρωταρχικός στόχος της τεχνική ηγεσίας ήταν και είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατό με τους δυο επιθετικούς που ψάχνουμε. Η πρώτη κίνηση στέφθηκε με επιτυχία και το ζητούμενο πλέον με μεγαλύτερη άνεση χρόνου είναι ο επόμενος επιθετικός. Ο Τρικόφσκι θεωρείται η νέα έκδοση του Μίρο αφού πρόκειται για περιφερειακό επιθετικό που μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να τελειώσει φάσεις.

Δεδομένες έστω και αν δεν έχουν ανακοινωθεί θεωρούνται οι ανανεώσεις των Πουρσαϊτίδη, Κόντη και Σατσιά. Οι πρώτοι δυο αποδέχτηκαν τα μονοετή συμβόλαια που τους προτάθηκαν και παραμένουν και του χρόνου στην ομάδα μας. Η ανανέωση του Σατσιά ήταν τόσο τυπική όσο την ανέμεναν όλοι…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!