Αρχή με Super Cup

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις εγχώριες διοργανώσεις θα δώσει η ομάδα μας αύριο 14/10 (20:00) στο ‘Ελευθερία’ στα πλαίσια του Super Cup . Αντίπαλος μας ο κυπελλούχος κεραυνός. Όπως συνηθίσαμε από προηγούμενες χρονιές η ομάδα μας φέτος δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα στις προπονήσεις αυτή τη βδομάδα και θα δει την ομάδα για πρώτη φορά πλήρη στο παιχνίδι αυτό. Μοναδική απουσία ο Λιθουανός Martynas Andriukaitis που ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Ένα άλλο στοιχείο που ενδιαφέρει είναι ότι για πρώτη φορά ο jojo θα αγωνιστεί ενάντια στον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί από τους φιλάθλους μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει να μας προκαλέσει οπότε πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι.

Απαρτία στον Αρχάγγελο
Στο ποδόσφαιρο όπου είναι η έννοια της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών μας, από σήμερα γεμίζει ο Αρχάγγελος αφού θα δώσουν το παρών τους και οι διεθνείς. Μέσα από τις δυο ουσιαστικά προπονήσεις που ακολουθούν ο Γιοβάνοβιτς καλείται να καταστρώσει το πλάνο του. Ο Ζόρζε δεν υπολογίζεται και το ζητούμενο είναι αν ο προπονητής μας προτιμήσει να ξεκουράσει τους Πουρσαϊτίδη και Τρισκόφσκι που αγωνίστηκαν και στους δυο αγώνες των Εθνικών ομάδων τους. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο αρχικό σχήμα θα επανέλθουν οι Σολωμού και Μαντούκα.

Ανεξαρτήτως παικτών το ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να παρουσιάσει ξανά τα στοιχεία που έφεραν το θρίαμβο στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!