Αρχή στην καλαθόσφαιρα

Έκλεισε επιτέλους το θέμα προπονητή στην καλαθοσφαιρική μας ομάδα με τον Γιάννη Χριστόπουλο να παραμένει στον πάγκο. Οι σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν 3 βδομάδες έφεραν καρπούς και έτσι επίσημα ξεκινά ο προγραμματισμός. Πρώτο μέλημα της επιτροπής προγραμματισμού είναι να πειστεί ο Heath να παραμείνει στην Κύπρο αφού έχει προτάσεις με πολύ ψηλότερα συμβόλαια από άλλες ομάδες. Το ατού του ΑΠΟΕΛ είναι ότι ο παίχτης επιθυμεί να παραμείνει αφού έχει συνδεθεί με τον κόσμο και με την ομάδα. Παράλληλα έγιναν κρούσεις σε άλλους παίχτες και αναμένεται σύντομα ο Χριστόπουλος να καταθέσει τις τελικές του εισηγήσεις.

Ευρωπαϊκό παιχνίδι
Την δυσκολότερη ομάδα του Eurocup θα βρει μπροστά του ο ΑΠΟΕΛ αφού κληρώθηκε με την Benetton Treviso η οποία φέτος έχει στόχο να κατακτήσει τον θεσμό. Το παιχνίδι είναι ορισμένο στις 29 Σεπτεμβρίου και αυτό αναγκάζει την εφορία να κλείσει το ρόστερ όσο πιο σύντομα. Βέβαια, η κυβέρνηση σε μια κίνηση πρωτοτυπίας ‘έκλεισε’ το γήπεδο Ελευθερία για 10 μέρες (22/9-01/10) για τους εορτασμούς της κυπριακής ανεξαρτησίας αδιαφορώντας πλήρως για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Σε συνεργασία με τον ΚΟΑ γίνονται προσπάθειες να πάρουμε το γήπεδο του πανεπιστημίου Κύπρου και να αποτρέψουμε το ρεζίλεμα σε όλη την Ευρώπη.

Εταιρεία – Σωματείο
Ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι η στενή σχέση που ανάπτυξε το Σωματείο με την Εταιρεία που φαίνεται να λειτουργούν σε συνεργασία κάτι που θα βοηθήσει και τους δύο. Αυτό είναι φανερό από το γεγονός ότι οι Πετρίδης, Πανταζής, Ποταμίτης έχουν ενεργό ρόλο και στα δύο συμβούλια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!