Αρχίζει η εξοικείωση στο πλαστικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επαναληπτικό ξεκινά την Κυριακή αφού μετά το ρεπό του Σαββάτου θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις σε έναν άγνωστο για όλους χώρο. Η ανάγκη για εξοικείωση των ποδοσφαιριστών στον πλαστικό χορτοτάπητα οδήγησε στην απόφαση να διεξαχθούν οι δυο τελευταίες προπονήσεις στα γήπεδα του πανεπιστημίου Κύπρου. Σε αυτά θα διεξαχθεί και η προπόνηση της Δευτέρας ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για την Νορβηγία μια μέρα ενωρίτερα από ότι συνηθίζει. Ο Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του έκριναν σκόπιμο να έχουν δυο μέρες στη διάθεση τους στο Ααλεσουντ έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν και εκεί δυο προπονήσεις (Τρίτη και Τετάρτη) πριν τον αγώνα της Πέμπτης. Μέσα από τα πιο πάνω η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι θα ξεπεραστεί η ιδιαιτερότητα του αγωνιστικού χώρου και η ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ ως ομάδα θα επιβεβαιωθεί σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι στον πρώτο αγώνα.

Η τεχνική ηγεσία εκτιμά ότι θα δούμε μια διαφορετική Ααλεσουντ την Πέμπτη αφού θα αναγκαστεί να επιτεθεί και να αναζητήσει το γκολ. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στον ΑΠΟΕΛ να βρει κενά τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Από την άλλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα πρέπει να είναι τέτοια που να μην αιφνιδιαστούμε, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Η εμπειρία των παλιών θα πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο και να βοηθήσει τους νεοφερμένους να ανταποκριθούν σε έναν αγώνα όπου απαγορεύεται να χάσουμε!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!