Αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι

Από τα Νησιά Φαρόε ξεκινά σήμερα η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας, η οποία ευχόμαστε να έχει την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Το όνειρο για συμμετοχή στους ομίλους του champions league γυροφέρνει στο μυαλό όλων και παρόλο που οι πάντες το σκέφτονται ελάχιστοι το παραδέχονται. Η θέληση όλων και κυρίως του κόσμου για μια μεγάλη σε διάρκεια ευρωπαϊκή πορεία αποτυπώνεται και μέσω του σχετικού δημοψηφίσματος της ιστοσελίδας μας. Σε σχετική ερώτηση για το αν προτιμούν συμμετοχή της ομάδας μας στους ομίλους του Europa ή δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ποσοστό της τάξης του 60% προτιμά το πρώτο.

Όσον αφορά το σημερινό αγώνα κόντρα στη Στρειμουρ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Απέναντι σε ένα υποδιέστερο αντίπαλο καλούμαστε με την απαιτούμενη σοβαρότητα να πετύχουμε τη νίκη που θα μας δώσει ουσιαστικά την πρόκριση. Η ανετοιμότητα μπορεί να αντισταθμιστεί με την ποιότητα των παικτών μας και πάνω σε αυτό στηρίζει πολλά και ο προπονητής μας.

Παρόλο που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την προσπάθεια των παικτών από τηλεοπτικούς δέκτες, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση του Γιοβάνοβιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Οι πληροφορίες θέλουν τον προπονητή μας να προτιμά τους έντεκα που ουσιαστικά κέρδισαν το πρωτάθλημα πέρσι κάτι που σημαίνει ότι οι νεοφερμένοι θα μείνουν στον πάγκο και αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα ενδέχεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο αγώνας αρχίζει στις 9.00 και η μη τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα στρέψει χιλιάδες οπαδούς μας στη λύση του ραδιόφωνου.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατόπιν αιτήματος του συνδέσμου μας, που έγινε σε πρόσφατη συνάντηση με την Εταιρεία, θα παρέχουμε στα επόμενα 500 εισιτήρια που θα διατεθούν στη νότια κερκίδα την επιχορήγηση των €10. Η προσφορά ισχύει για τα εισιτήρια που θα εκδοθούν πριν από το παιχνίδι με την EB / Streymur (δηλ. μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης, 21/07/2009). Υπενθυμίζουμε ότι για φέτος θέσαμε ως στόχο μας να σπάσουμε το προηγούμενο ρεκόρ των 1000 διαρκείας στη νότια και για να το πετυχούμε χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων των Πορτοκαλί!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!