Αρχίστε από τα εύκολα

Προ ημερών κάναμε πρώτο θέμα την επιτακτική ανάγκη για έγκαιρη ολοκλήρωση του μεταγραφικού προγραμματισμού έτσι ώστε να αποφευχθούν τα πρόσφατα λάθη και να μπορέσουμε πιο δυνατοί να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το επόμενο πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέκτησε φήμη πλέον για την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων για το ποιοι πρέπει να έρθουν ή να φύγουν από την ομάδα μας. Ο ίδιος έχει τα δικά του επιχειρήματα για το φαινόμενο αλλά η ουσία είναι ότι το ΑΠΟΕΛ υποφέρει στον τομέα αυτό. Είναι γεγονός επίσης ότι οι προσθήκες των τελευταίων δυο μεταγραφικών περιόδων δε βοήθησαν στον απαιτούμενο βαθμό με αποτέλεσμα ο περσινός κορμός να έχει επιφορτιστεί ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα πολλοί να μην αντέξουν.

Η απουσία ενός σκάουτερ κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα ιδιαίτερα φέτος όπου οι αλλαγές στο ρόστερ αναμένεται να είναι ριζικές. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας, τα πολλά συμβόλαια που λήγουν καθώς και η απόδοση κάποιων παικτών συνηγορούν στο ότι 6-7 παίκτες πιθανών να αποχωρήσουν και άλλοι τόσοι να έρθουν.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Οι διαχρονικές δηλώσεις των διοικούντων ότι το ψάξιμο και η αξιολόγηση παικτών δεν σταματά ποτέ έχουν αποδειχτεί λόγια του αέρα και είναι για αυτό που ο κόσμος δε θα χαριστεί σε κανέναν.

Κάποιες αποφάσεις θα έπρεπε να είχαν ήδη παρθεί αφού στη θεωρεία δείχνουν πολύ πιο εύκολες από άλλες. Οι ανανεώσεις κάποιων παικτών που έχουν δείξει ότι αξίζουν να παραμείνουν δεν έπρεπε να καθυστερεί. Από τη στιγμή που ανανεώθηκε ο Πίντο δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε για τον Πουρσαϊτίδη. Πρόκειται για τον πιο σταθερό σε απόδοση παίκτη τα τελευταία δυο χρόνια και τον καλύτερο παίκτη στην Κύπρο στη θέση που αγωνίζεται. Από τη στιγμή που και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον παίκτη οι διαπραγματεύσεις έπρεπε ήδη να αρχίσουν. Οι διαπραγματεύσεις δε θα είναι τόσο εύκολες όσο νομίζουν κάποιοι αφού είναι λογικό τόσο ο Πουρσαϊτίδης όσο και κάποιοι άλλοι να ζητήσουν διετές συμβόλαιο.

Αρχίστε λοιπόν από τις υποτιθέμενες εύκολες εκκρεμότητες με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά η ολοκλήρωση του ρόστερ να γίνει έγκαιρα και ποιοτικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!