Ας αρχίσει η αντεπίθεση

Αρχίζοντας από σήμερα ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει στην πράξη αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, νικώντας κυρίως τα δικά του πολλά και σοβαρά προβλήματα. Διανύουμε μια δύσκολη και παράξενη χρονιά όπως και τις προηγούμενες. Πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί, αδυναμία παικτών να προσφέρουν τα αναμενόμενα, αλλαγή προπονητή και διάφορα άλλα μας έφεραν στο -2 από την κορυφή. Ο αγώνας με την Ανόρθωση το απόγευμα θα είναι εξαιρετικά δύσκολος. Η ομάδα μας πρέπει να βρει τον τρόπο να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε επίπεδο όπου θα της επιτρέψει να κάνει το νικηφόρο σερί που θα ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα που θέλουν τον Απόλλων φαβορί. Ο Φινκ προβληματίζεται και καλά κάνει για την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας αφού ο ΑΠΟΕΛ δείχνει και είναι ευάλωτος με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να δημιουργούν ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Πέραν από τον προβληματισμό όμως θα πρέπει να υπάρξει και ουσιαστική βελτίωση.

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αντιδράσει σήμερα η ομάδα και ποιες επιλογές θα κάνει ο προπονητής μας στην προσπάθεια να δούμε δίκτυα. Η επιστροφή του Τζιμπούρ στο αρχικό σχήμα είναι δεδομένη και το ζητούμενο είναι ποιοι θα τον πλαισιώσουν. Ο Σιέρινταν ήταν βασικός στο κύπελλο ενώ ο Ντε Βινσέτι παίρνει πολλές ευκαιρίες αλλά αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Ο Νάφιου ήταν για πρώτη φορά βασικός στον αγώνα κυπέλου δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν άπειρο νεαρό που δεν μπορούμε να του φορτώσουμε ιδιαίτερο βάρος τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο προπονητής μας σε έναν ακόμα αγώνα θα έχει το άγχος των τραυματισμών και πιθανών υποτροπών. Ο Πάρντο είναι νοκ αουτ και αν τελικά αγωνιστεί ο επίσης τραυματίας Χιώτης θα είναι μετά που θα βάλει ένεση για να είναι υποφερτό το πρόβλημα στον ώμο μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Γκονσάλβες.

Τέλος είναι και η παράμετρος της επιστροφής των οπαδών μας στο ΓΣΠ και το αν αυτή θα λειτουργήσει ως ενισχυτικό στοιχείο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!