Ας είναι η τελευταία φορά

Δυστυχώς πρέπει να θυμίσουμε τα γραφόμενα μας την 1η Νοεμβρίου για το θέμα Κωστούλα όταν γράφαμε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ο παίκτης της Ξάνθης μπορεί να του δώσει ποιοτικές λύσεις και το ζητούμενο πλέον είναι να μην χαλάσει η μεταγραφή μετά την επιπολαιότητα κάποιων να διαρρεύσουν για σκοπούς εντυπώσεων την προσυμφωνία που υπάρχει.» Εικοσιμτέσσερις μέρες μετά η διοίκηση αναγκάστηκε να αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα σχετική ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει ότι η μεταγραφή χάλασε λόγω της δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ.

Ουσιαστικά για ακόμα μια φορά η ομάδα μας έμεινε εκτεθειμένη και είναι καιρός να καταλάβουν οι διοικούντες ότι απαιτείται σοβαρότητα. Αρχίζοντας από τον Κυριάκο Ζιβανάρη πρέπει να πούμε ότι στην προσπάθεια του να αποχωρήσει με όσο το δυνατό καλύτερες εντυπώσεις συνέδεσε το όνομα του με ακόμα μια μεταγραφή η οποία ανακοινώθηκε αλλά ποτέ δεν έγινε.

>

Ευθύνες υπάρχουν και στους υπόλοιπους αφού γνώριζαν πολύ καλά τους όρους της συμφωνίας με τον Κωστούλα και έπρεπε από τότε να τους αξιολογήσουν καλύτερα έτσι ώστε να μη φτάσουμε στο σημείο να χαιρόμαστε που η Ξάνθη έπεισε τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην ομώνυμη ομάδα.

Προσοχή στην ΑΕΚ
Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο επόμενος μας αντίπαλος δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Για να συνεχιστεί το σερί νικών μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό και να έχουμε σταθερά καλή απόδοση σε όλο το ενενηντάλεπτο. Αγωνιστικά το μοναδικό ερωτηματικό είναι αυτό του Σεγκιρί ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου έτσι ώστε να μπει το συντομότερο δυνατό σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Και σε επίπεδο οπαδών έχουμε να δώσουμε και να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της μαζικής προσέλευσης. Αποτελεί ντροπή όσο «καλές αφορμές» και αν μας δίνει η αστάθεια της ομάδας η προσέλευση του κόσμου στο ΓΣΠ. Ο στόχος των δέκα χιλιάδων που έχει τεθεί από τη διοίκηση και τους οργανωμένους είναι δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!