Ασφαλώς και δεν έχει τελειώσει τίποτε

Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα του εφησυχασμού αφού όλοι ή τουλάχιστον αυτοί που πρέπει αναγνωρίζουν ότι η κορυφή δίνει μια ψυχολογική ώθηση και τίποτε περισσότερο. Ο Πρόδρομος Πετρίδης ήταν αυτός που έστειλε πρώτος το μήνυμα στα αποδυτήρια του ΓΣΠ μετά τον θρίαμβο επί της Αελ τονίζοντας σε παίκτες και συνεργάτες ότι ήταν μια σπουδαία νίκη η οποία όμως δεν αρκεί αφού υπάρχει αρκετός και δύσκολος δρόμος μπροστά μας. Η Αελ έδειξε αμάθητη στα δύσκολα αλλά από την ερχόμενη αγωνιστική θα επιστρέψει στους γνώριμους για αυτήν αγώνες διαδικαστικού χαρακτήρα. Τα λεγόμενα φιλικά επαναρχίζουν με την Ανόρθωση ενώ θα συνεχιστούν με τον Ερμή αλλά και την Ομόνοια. Από την άλλη η χτεσινή νίκη του Απόλλωνα κρατά ζωντανή την ομάδα του Κίρζη στο στόχο της δεύτερης θέσης και αν κερδίσει και την Ομόνοια ο μεταξύ μας αγώνας στο Τσίρειο θα έχει χαρακτήρα τελικού ξεκαθαρίσματος.

Όλα συνηγορούν ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο Τσίρειο και είναι γνωστό ότι η Αελ θα επιχειρήσει με τη γνωστή της τακτική να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας. Θα είμαστε έτοιμοι για όλα αλλά η 17η Μαίου είναι πολύ μακριά και η έγνοια μας πρέπει να είναι οι αγώνες που μεσολαβούν.

Ακόμα και μετά την τριάρα ο Δώνης έκανε αναφορά στην ανάγκη να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα για να αποφύγουμε βαθμολογικές απώλειες. Η επισήμανση του δεν έχει δόση υπερβολής. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να έχει αμυντικά κενά που δεν στοίχισαν λόγω της ανικανότητας των παικτών της Αελ να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα ενώ τα ατομικά λάθη παικτών όπως ο Ολιβείρα συνεχίζονται.

Από την άλλη το πάθος μπορεί να επισκιάσει τα αγωνιστικά κενά και αυτό έγινε ξεκάθαρο στον αγώνα με την Αελ, οπότε οι παίκτες μας πρέπει να αντιμετωπίσουν τους αγώνες που απέμειναν με τον ίδιο τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!