Ασφαλώς και θα είναι κόλαση

Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε ότι στον επαναληπτικό θα αντιμετωπίσουμε μια άκρως εχθρική ατμόσφαιρα, τόσο πιο καλά θα προετοιμαστούμε για έναν αγώνα δίχως αύριο. Οι Σκοπιανοί έμμεσα αλλά ξεκάθαρα μας προειδοποιούν εδώ και καιρό για το ότι η παραμονή της ομάδας μας στα Σκόπια θα είναι δύσκολη από κάθε άποψη. Οι εθιμοτυπικές ανακοινώσεις της επίσημης Vardar είναι για να τηρούνται τα προσχήματα αφού το πλάνο είναι να επιστρατεύσουν κάθε τρόπο για να πετύχουν το ζητούμενο που είναι η νίκη- πρόκριση.

Όλοι τους γνωρίζουν για τη διαφορά επιπέδου που υπάρχει αλλά το ότι τα κατάφεραν ως ένα βαθμό στη Λευκωσία τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Οι δηλώσεις του τερματοφύλακα τους είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές του τι περιμένει τον Πασιένσια και τους παίκτες μας.

Ο Πακόφσκι μεταξύ άλλων δήλωσε σε μέσο ενημέρωσης της χώρας του τα ακόλουθα:

“Αυτό το αποτέλεσμα ἠρθε με την καρδιά που όλοι δείξαμε και αντέξαμε στις βρώμικες προκλήσεις και τα προβοκάτσια. Το κοινό μας προκάλεσε πολύ. Μας έφτυναν, μας πετούσαν αντικείμενα. Τα πανό τους ήταν προκλητικά. Αυτό ειδικά με την Μακεδονία ότι είναι ελληνική μας πείσμωσε και μας έδωσε μεγαλύτερη δύναμη. Οι βρωμιές τους ήταν πολλές… Τώρα τους περιμένει κόλαση στα Σκόπια. Στα Σκόπια, στην Μακεδονία μπροστά στο κοινό μας. Τους αφήνουμε να σκεφτούν τι τους περιμένει στα Σκόπια”!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!