Ατρόμητος Vs ΑΠΟΕΛ 0-1

Σημαντική και δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη πέτυχε η ομάδα μας επί του Ατρόμητου στην Πάφο. Παίζοντας καλά στο πρώτο ημίχρονο και κάτω του μετρίου στην επανάληψη μπορέσαμε να πάρουμε το ζητούμενο με ένα γκολ του Μιροσάβλιεβιτς. Η νίκη δεν διαφοροποίησε τα βαθμολογικά δεδομένα αφού και οι άλλοι δυο προχώρησαν με νίκες, οπότε η καταδίωξη συνεχίζεται. Όπως αναμενόταν ο Κοσόφσκι επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ενώ η απουσία του Σεγκιρί έφερε ανακατατάξεις με τον Μπρούσερ να μετακινείται στο κέντρο της άμυνας και τον Μιχαήλ να χρίζεται βασικός δίπλα από τον Μοραίς.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες αφού η μπάλα παιζόταν στο χώρο του κέντρου με του γηπεδούχους να δείχνουν ξεκάθαρα ότι είχαν περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς. Με τους Χαραλαμπίδη και Κοσόφσκι στα δυο άκρα η ομάδα μας προσπάθησε να γίνει απειλητική αλλά η καλά στημένη ομάδα του Ατρόμητου έδειχνε να μπορεί να αποκρούει.

>

Η ομάδας μας μπόρεσε στη δεύτερη της ουσιαστικά καλή φάση να πετύχει το γκολ που αποδείχτηκε χρυσό, όταν στο 28′ και μετά από εκτέλεση φαουλ του Χαραλαμπίδη ο Μιροσάβλιεβιτς με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το γκολ έδωσε στην ομάδα μας το προβάδισμα που ήθελε και που λογικά θα ανάγκαζε τους γηπεδούχους να ανοιχτούν. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε έτσι ο αγώνας συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα με την ομάδα μας να προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα αλλά να μην μπορεί. Στις καθυστερήσεις το παιχνίδι μπορούσε να τελειώσει όταν ο Μιχαήλ βρέθηκε μόνος μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν απελπιστικά άστοχο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα αφού από την αρχή ο Ατρόμητος μπήκε πιο απαιτητικά και κατάφερε να ελέγξει την κυκλοφορία της μπάλας. Η μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας μας δεν λειτούργησε σωστά με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ατρόμητου να φτάνουν με ευκολία μπροστά από τα καρέ του Χιώτη. Ο Μιροσάβλιεβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα στην μοναδική ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου στο 55′ στέλνοντας το μήνυμα ότι θα αγχωνόμασταν.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν επιχειρόντας και με τις αλλαγές τους να γίνουν πιο επιθετικοί αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Στην μοναδική τους πραγματική ευκαιρία στο 82′ ο Χιώτης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ, έτσι αποφύγαμε το καρδιακό.

Οι αλλαγές από πλευράς Γιοβάνοβιτς άργησαν να γίνουν με την πρώτη να πραγματοποιείται στο 79′ όταν ο Φλορέα πέρασε στη θέση του τραυματία Χατζί, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αλεξάνδρου αντικατέστησε τον Ονουάτσι σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει καλύτερα η προβληματική μεσαία γραμμή.

Το τελικό σφύριγμα του Ανδρονίκου βρήκε του παίκτες μας αλλά και τους οπαδούς που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να στηρίζουν την ομάδα να πανηγυρίζουν μια δύσκολη αλλά δίκαια νίκη.

Βαθμολογίες Παικτών

ΑΠΟΕΛ
Χιώτης, Χατζί (78′ Φλορέα), Πουρσαϊτίδης, Κόντης, Μπρούσερ, Μιχαήλ, Μοραίς, Κοσόφσκι, Χαραλαμπίδης (90′ Χρίστου), Ονουάτσι (80′ Αλεξάνδρου), Μιροσάβλιεβιτς

Κίτρινες: Μιχαήλ, Χατζί

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!