Αυτή και αν είναι έκπληξη

Ο σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ αλλάζει εκ νέου αφού σε μια αιφνιδιαστική απόφαση τους οι Σέρτζιο και Ερωτοκρίτου έκριναν ότι χρειάζονται τελικά τον Μάριο Ηλία. Ο παίκτης που μας αποχαιρέτησε με ανάμεικτά αισθήματα προ ημερών κλήθηκε από χτες στα γραφεία της εταιρείας για να συζητήσει το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του και σήμερα ήρθε και η σχετική επιβεβαίωση. Πρόκειται για μια απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά ως προς τον γενικότερο σχεδιασμό της ομάδας αφού όπως κατάλαβε και ο ίδιος ο Ηλία δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή. Η παραμονή Ηλία δημιουργεί εύλογα ερωτήματα στο αν θα υπάρξει η ποιοτική ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα στο αριστερό ΄άκρο της άμυνας, ανεξαρτήτως του αν θα παραμείνει ή όχι ο Κλουκόφσκι.

Το σενάριο αποχώρησης του Καναδού αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί θεωρείται απομακρυσμένο λόγω της αποζημίωσης που θα κληθεί να πληρώσει η ομάδα μας.

Σε κάθε περίπτωση η παραμονή του Ηλία του οποίου η παρουσία τα τελευταία χρόνια ήταν τυπική είναι μια έκπληξη έστω και αν δεν στερεί από τους νεαρούς που ήρθαν στην ομάδα τη δυνατότητα να πάρουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε ότι η παραμονή του Ηλία μετά και από αυτήν του Σατσιά στέλνει το μήνυμα ότι ο Ερωτοκρίτου με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή επιχειρεί να βολέψει πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!