Αυτοί με άγχος, εμείς με πάθος.

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες μιας ιδιαίτερης αγωνιστικής περιόδου όπου η ομάδα μας πέρασε πολλά και έζησε ακόμα περισσότερα. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση. Το back to back είναι ένας στόχος που δεν κατάφερε να πετύχει για περισσότερο από 60 χρόνια! Μετά από την τεράστια ευρωπαϊκή πορεία της τελευταίας πενταετίας ο ΑΠΟΕΛ είναι μερικές ώρες μακριά από το να ολοκληρώσει ακόμα ένα τεράστιο ανεκπλήρωτο στόχο. Με τεράστια αποθέματα αισιοδοξίας, οι 2,500 ΑΠΟΕΛίστες θα βρεθούν στο Τσίρειο το Σάββατο απέναντι σε 5,000 λεμεσιανούς. Η αριθμητική διαφορά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Και αυτό γιατί στο γήπεδο θα βρεθούν 2,500 πορτοκαλί γεμάτοι πάθος και αφοσίωση στον στόχο και 5,000 αγχωμένοι που θα προσπαθούν να αποφύγουν το μοιραίο.

Η συμβολή μας καθ’ολη την διάρκεια του 90λέπτου είναι πάντοτε καθοριστική. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια τίτλου, όπου δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, ο χρόνος απλά μετρά αντίστροφα και το τέλος είναι οριστικό. Ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας ζει και αναπνέει για τέτοιες στιγμές. Είναι στην κουλτούρα μας, στο DNA μας και στο αίμα μας να μετατρέπουμε κάθε πρόκληση, σε χρυσή σελίδα στην ιστορία μας. Το έχουμε πράξει πολλές φορές στο παρελθόν και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος.

Χωρίς υποτίμηση, χωρίς φόβο, χωρίς σιγουριά αλλά με πολλή αισιοδοξία θα βρεθούμε και πάλι στις κερκίδες για να φωνάξουμε, να πωρωθούμε, να τρελαθούμε για να σηκώσουμε το τρόπαιο και να το φέρουμε στην Λευκωσία.

Οι ώρες κυλούν αργά και οι μέρες φαίνονται ατέλειωτες. Η ετοιμότητά μας δεδομένη. Με πάθος, όρεξη και αισιοδοξία  ζούμε για το Σαββάτο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!