Αυτοκίνητα, κότερα, πολυτέλεια!

Η Interwetten κληρώνει ένα VIP σαββατοκύριακο στο Monte Carlo !

Η απόλυτη πολυτέλεια. Όποιος παίζει μπορεί να κερδίσει πολλά. Ένας παίκτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την πιο γκλάμουρ τοποθεσία της Ευρώπης, χάρη στην Interwetten.

Η συμμετοχή είναι τόσο απλή: Στην κλήρωση παίρνει μέρος όποιος ποντάρει τουλάχιστον 50 Ευρώ κάποια μέρα τον Ιούνιο στο Interwetten.com. Η πιθανότητα νίκης ενός πολυτελέστατου σαββατοκύριακου στο Monte Carlo ύψους 10.000 €, αυξάνεται για όποιον ποντάρει περισσότερες φορές.

Ο νικητής θα περάσει μαζί με ένα δικό του πρόσωπο τρεις αξέχαστες μέρες από τις 19 ως τις 21 Σεπτεμβρίου 2008 στο Monte Carlo.

Ο τελικός προορισμός πλησιάζει όλο και πιο κοντά με την προσγείωση στη Νίκαια! Κατά την μεταφορά με το ελικόπτερο σχηματίζονται ήδη οι πρώτες εντυπώσεις για ένα πολυτελές σαββατοκύριακο στο πριγκιπάτο του Μονακό. Μετά την είσοδο στο Hotel de Paris, οι νικητές θα απολαύσουν την θέα στο Monte Carlo, την πιο συναρπαστική πίστα της F1 και τα εντυπωσιακά κότερα στο λιμάνι πίνοντας σαμπάνια.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται αποκλειστική μεταφορά με λιμουζίνα και οδηγό στο Saint-Paul-de-Vence ή στο Foundation Rothschild του Saint-Jean-Cap-Ferrat. Το πρώην ψαροχώρι θεωρείται ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη της Cote d’ Azur. Μια επίσκεψη στο χωριό Mougins και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Terrazzino θα σας ανταμείψει με μια πανδαισία εδεσμάτων, σε έναν χώρο όπου καθημερινά δέχεται διασημότητες. Προγραμματισμένη είναι φυσικά και η επίσκεψη στο πασίγνωστο Καζίνο του Μόντε Κάρλο που συγκλονίζει κάθε επισκέπτη του!

Η αποστολή ενός E-Mail στο [email protected], αναφέροντας το όνομα χρήστη και το ονοματεπώνυμο, είναι αρκετή για να διεκδικήσετε ονειρεμένες ημέρες στο Cote d’ Azur.

Επιπλέον η Interwetten προσφέρει σε όλους τους νέους πελάτες της ένα μεγαλύτερο bonus πελατών. Όλοι όσοι δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία για ένα σαββατοκύριακο στο Monte Carlo, θα εισπράξουν με την εγγραφή τους αρχικό bonus €50.

Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα θα βρείτε στο www.interwetten.com.

Πληροφορίες και στοιχεία για το Interwetten Group
Ο Όμιλος Interwetten είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών online αθλητικών στοιχημάτων. Οι θυγατρικές εταιρείες και η μητρική εταιρεία με έδρα στη Μάλτα υποστηρίζονται από την Interwetten AG της Βιέννης.

Ιδρύθηκε το 1990 ως πάροχος αθλητικών στοιχημάτων μέσω τηλεφώνου, σήμερα απασχολεί πάνω από 100 εργαζόμενους και το 2007 έκανε τζίρο περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ. Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία έχει αυτήν τη στιγμή περισσότερους από 750.000 εγγεγραμμένους πελάτες από 200 χώρες. Το 2007 πρόσφερε για στοιχηματισμό πάνω από 90.000 αθλητικά γεγονότα από 70 χώρες. Την περσινή χρονιά τοποθετήθηκαν συνολικά 10,5 εκατομμύρια στοιχήματα.

Για φέτος η Interwetten αναμένει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία χάρη στην επιτυχημένη και δυνατή διεθνή της εξάπλωση. Υπολογίζεται ότι θα τοποθετηθούν περίπου 12 εκατομμύρια στοιχήματα και ο τζίρος θα ανέλθει στα 345 εκατομμύρια ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Marios Lefkaritis +43 (0)1 732 10 162
PR-Manager +43 (0)699-155 800 62

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!