Αυτός που το θέλει πολύ περισσότερο

Καλά τα συστήματα και οι τακτικές αλλά αγώνες όπως τον αυριανό θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό και στο πάθος που θα βγάλουν οι δυο ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινής πρέπει να παραδεχτούμε ότι το στοιχείο αυτό έλειψε από τους παίκτες του Δώνη στον τελευταίο αγώνα και ήταν ένας από τους λόγους που μείναμε στο 0-0. Ήταν επίσης κάτι που ενόχλησε τους οπαδούς μας. Η ομάδα μας με νίκη αύριο θα στείλει το πιο ισχυρό μήνυμα ότι θα κυνηγήσει την Αελ μέχρι το τελευταίο λεπτό του φετινού πρωταθλήματος. Είναι επίσης γνωστό ότι αν αύριο αυξηθεί η διαφορά τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

Το πάθος για τη νίκη είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστούν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία την πίεση για τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς και θα κάνει την Αελ να αντιληφθεί ότι έρχεται το μοιραίο.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε από το πρώτο λεπτό παίκτες που θα μασούν σίδερα αρνούμενοι να δεχτούν ότι το κίνητρο των άλλων που απλά θέλουν να μας στερήσουν το πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!