Αυτό το κάτι που λείπει…

Είναι γεγονός ότι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει αγωνιστικά και διοικητικά το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ εδώ και 3 χρόνια από τον κόσμο μας είναι πρωτοφανής.

Καθόλου τυχαία, μιας και οι χαρές που μας χάρισε όλο αυτό τον καιρό είναι μοναδικές. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τεράστιο ενθουσιασμό λόγο του έγκαιρου και ποιοτικού προγραμματισμού με μεταγραφές που έκαναν εντύπωση και προκάλεσαν θαυμασμό.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτή τη νέα αρχή και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισιτήριων διαρκείας και εξαφάνισε σε χρόνο ρεκόρ τις νέες εμφανίσεις της ομάδας αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πίστη του στην Ιδέα του ΑΠΟΕΛ.

Η ήττα από τους κούλλουφους και τα όσα ακολούθησαν, σε σύγκριση με την νίκη στο προχτεσινό ντέρμπι και την εξέλιξη των γεγονότων, μας κάνουν να διερωτόμαστε αν πράγματι λείπει αυτό το κάτι από το φετινό ΑΠΟΕΛ.

Η επικοινωνιακή στρατηγική που ακολουθούν οι διοικούντες είναι σίγουρα κάτι που βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο συζήτησης ανάμεσα σε οπαδούς και φίλους της ομάδας. Και αυτό γιατί, την περασμένη βδομάδα μετά την ήττα χρειάστηκε να φτάσουμε Πέμπτη και την συνέντευξη του Ιβάν για να ακούσουμε κάτι όσον αφορά την ομάδα μας και όλα όσα σχετικοί και άσχετοι προέβαλαν για το τι συμβαίνει μεταξύ παιχτών και στον Αρχάγγελο.

Αυτό το κάτι που δημιούργησε μια δήλωση έξαρσης και αγανάκτησης από τον Πανίκο Χατζηλιασή θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή για μα διαφορετική επικοινωνιακή προσέγγιση. Δεν συνεπάγεται ότι θα βγαίνουμε κάθε μέρα και να κλαίμε για το πώς προσεγγίζουν αντίπαλοι και διαιτητές το παράρτημα σε σύγκριση με τον ΑΠΟΕΛ. Όμως κάλλιστα μπορεί να περάσει το μήνυμα σε όλους τους δημοσιογράφους ότι δεν θα ανεχτούμε να προβάλουν με κάθε ευκολία τα προβλήματα της ομάδας μας την ώρα που αποσιωπούν χειρότερα που συμβαίνουν στο παράρτημα.

Αυτό το κάτι που λείπει είναι να ξυπνήσουμε και να δούμε τι συμβαίνει προτού είναι αργά. Έχουμε την ανάγκη να ηρεμήσουμε, και σαν φίλαθλοι αλλά και αγωνιστικά και να συσπειρωθούμε απέναντι στο παράρτημα και τα παρακλάδια του. Πρωτεργάτης σε αυτό θα πρέπει να είναι η διοίκηση και όσοι από αυτούς αναλαμβάνουν το επικοινωνιακό βάρος. Οι απλές περιστασιακές αναλαμπές και δηλώσεις δεν βοηθούν σε τίποτα. Υπάρχει εδώ και καιρό η ανάγκη για αλλαγή στην στάση που αντιμετωπίζουμε ΜΜΕ και δηλώσεις αντιπάλων. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο πιο γρήγορα θα συσπειρωθούμε.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!