Αχρείαστα τα σενάρια τίτλου

Όσο αχώνευτη είναι η ισοπαλία άλλο τόσο ψυχοφθόρο είναι να ακούμε και να διαβάζουμε για σενάρια τίτλου. Από τη στιγμή που και μαθηματικά τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς και έχοντας σαν δεδομένο ότι καμία ομάδα δεν θέλει να δει τον ΑΠΟΕΛ να κατακτά το πρωτάθλημα θεωρούμε εντελώς αχρείαστα τα όποια σενάρια. Ζούμε στην Κύπρο και όσο παράξενο και ακούεται η Αελ θα σπάσει το κατεστημένο των ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωσης και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Σοφοκλέους μπορεί να κλαψουρίζει για την κόκκινη του Μοντεϊρο αλλά ως ο καλύτερος πρόεδρος φέτος σε θέματα παρασκηνίου θα δώσει στην ομάδα του την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται. Μετά και την ολοκλήρωση και της 30ης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Αέλ

65

2. ΑΠΟΕΛ

63

3. Ομόνοια

60

4. Ανόρθωση

59

Ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει το καθήκον του και να επιδιώξει δυο νίκες στους αγώνες με Ομόνοια και Ανόρθωση αλλά αυτό δυστυχώς δεν θα είναι αρκετό. Η κυπριακή πραγματικότητα προβλέπει ότι η Αελ θα κερδίσει την Ανόρθωση, όπως επίσης και το ότι το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποφύγει την ήττα στο μεταξύ μας αγώνα.

Εννοείται επίσης ότι αν στη τελευταία αγωνιστική η Ομόνοια πρέπει να χάσει από την Αελ προκειμένου η ομάδα της Λεμεσού να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, αυτό θα γίνει πέραν πάσης αμφιβολίας.

Αν λοιπόν η ομάδα μας βρει τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσει τους επόμενους δυο αγώνες θα είναι δυο ψυχοφθόρες εβδομάδες αφού θα διαπιστώσουμε ότι δεν θα είναι αρκετές γιατί εκτός της σταθερότητας που έδειξε όλη τη χρονιά η Αελ, κανείς από τους άλλους δυο δεν είναι διαθετημένος να παλέψει τον αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!