Βάλτε ένα γκολ…

Τα πρωταθλήματα κερδίζονται από την άμυνα αλλά το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι και το γκολ που θα του φέρει μετά από δυο αγωνιστικές τη νίκη. Το ζητούμενο για την ομάδα μας δεν είναι απλά το γκολ αλλά και το πώς θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αυτό, αφού ίσως από εκεί να ξεκινά το πρόβλημα. Ναι, πρόκειται για πρόβλημα έστω και αν η λέξη αγχώνει και κάποιοι προτιμούν να την αποφεύγουν. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δοκιμάσει τα πάντα τον τελευταίο καιρό προκειμένου να βρει τις λύσεις έτσι ώστε η ομάδα να λειτουργήσει σωστά στο δημιουργικό κομμάτι. Ένδειξη της πρωτόγνωρης διάθεσης του να ρισκάρει ήταν και οι επιλογές του στον τελευταίο αγώνα. Παρά το ότι ο προπονητής μας διαχρονικά προτιμά να ρίχνει στη φωτιά τους πιο έτοιμους, ρίσκαρε βάζοντας στη γραμμή κρούσης τους Μπουντιμίρ και Αλωνεύτη.

Πέραν του ότι οι δυο δεν αγωνίστηκαν ποτέ μαζί στο αρχικό σχήμα, τα λεπτά συμμετοχής τους τις τελευταίες αγωνιστικές ήταν ελάχιστα. Το πλάνο όχι μόνο εξ υπαιτιότητας των δυο αυτών δεν λειτούργησε, έτσι ο ΑΠΟΕΛ δεν εξάσκησε την απαιτούμενη πίεση που θα έφερνε τις ευκαιρίες και ενδεχομένως το γκολ.

Όπως αναφέρει και η στήλη Analyse this, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και όσο και αν θέλουμε, δεν μπορούμε να τους ωραιοποιήσουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του ξέρουν καλύτερα από εμάς τι πήγε στραβά στους τελευταίους δυο αγώνες και σίγουρα δεν μπορεί να είναι απλά η ατυχία που επικαλείται ο επίσημος ΑΠΟΕΛ.

Πριν καν ακόμα έρθει η ήττα από την Ομόνοια και η ισοπαλία με την Ανόρθωση, ο Τάκης Αντωνίου μας προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να κλονιστούμε αν έρθουν στραβά αποτελέσματα. Δεν έχουμε κλονιστεί αλλά θεωρούμε λογικό και εποικοδομητικό τον προβληματισμό όπως προκύπτει από τα πιο πάνω.

Και για να κλείσουμε πιο χαλαρά και οπαδικά θα πούμε το εξής:

Βάλτε ένα γκολ να γίνει της πουτάνας (και μην φάτε όμως)!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!