Βάλτε ένα τέλος στη φαρσοκωμωδία

Ασφαλώς και ο Σολάρι δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι τέτοιο γιατί όλοι χώνεψαν προ πολλού ότι δεν μπορούμε να αναμένουμε κάτι ουσιαστικό από τον Αργεντινό επιθετικό που τυγχάνει να είναι εδώ και χρόνια ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Με την ομάδα όμως να αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και τον Γιοβάνοβιτς να καταφεύγει σε επιθετικά πειράματα ελλείψει επιθετικών, κρίνουμε ότι η πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην περίπτωση Σολάρι. Είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε ότι σύντομα μπαίνουμε στην 3η μεταγραφική περίοδο όπου υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν κάποιου είδους συμφωνία για να αποχωρήσει ο Σολάρι σε μια άλλη ομάδα χωρίς να χρειαστεί να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της αποζημίωσης. Είναι η 3η κατά σειρά μεταγραφική περίοδος γιατί εδώ και ένα χρόνο ο Γιοβάνοβιτς έκανε ξεκάθαρο στη διοίκηση Ερωτοκρίτου ότι δεν υπολογίζει τον παίκτη.

Η τελευταία φορά που ο Γιοβάνοβιτς έθεσε θέμα αποχώρησης Σολάρι ήταν τον Αύγουστο αλλά τότε με την καταλυτική παρέμβαση του Ερωτοκρίτου που ήταν της αντίθετης άποψης, το θέμα μπήκε και πάλι στο ψυγείο. Η ευθύνη εδώ και πάρα πολλούς μήνες είναι στη διοίκηση η οποία για οικονομικούς λόγους διστάζει να υλοποιήσει την άποψη του προπονητή και την παραδοχή της λανθασμένης μεταγραφής.

Αγωνιστικά ο Αργεντινός δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει και όταν ο παίκτης ήταν υγιής το έδειχνε με κάθε τρόπο. Ο ίδιος ο Σολάρι δείχνει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να πιστώνεται ο λογαριασμός του κάθε μήνα με το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ. Η παρουσία του στον Αρχάγγελο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού δίνει το παρών του για να κάνει λίγες ασκήσεις και το καθιερωμένο ποδηλατάκι στον Αρχάγγελο.

Όσοι γνωρίζουν κάτι τι παραπάνω λένε ότι το κλίμα για τον Σολάρι είναι βαρύ ακόμα και από τους ίδιους του συμπαίκτες του αφού πλέον βλέπουν και αυτοί με δυσπιστία τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη να παρουσιάζεται αδιάφορος και να στέλνει όλα τα αρνητικά μηνύματα.

Διοίκηση και προπονητής καλούνται να διορθώσουν μια σειρά από κακώς έχοντα και ο Σολάρι είναι δίχως αμφιβολία ένα από αυτά. Από την ομάδα πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό, ανεξαρτήτως κόστους. Ο Σολάρι είναι ένας από αυτούς.

Η ομάδα χρειάζεται απεγνωσμένα λύσεις στην επιθετική γραμμή και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαραμίζουμε μια θέση για τον Σολάρι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!