Βάλτε ένα τέλος στο σερί

Τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη είναι πάρα πολλοί για την ομάδα που αυτοαποκαλείται ως η πληρέστερη του πρωταθλήματος και όχι μόνο. Οι τραυματισμοί θερίζουν, η προηγούμενη τεχνική ηγεσία κρίθηκε ως ανεπαρκής, ενώ πολλοί παίκτες δυσκολεύονται να αποδώσουν όσα μπορούν. Με αυτά τα δεδομένα και με τον Φίνκ για πρώτη φορά στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος, το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η επιστροφή στις νίκες. Αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο έστω και αν μερικοί οπαδοί μας αρνούνται να το αποδεχτούν. Ο ΑΠΟΕΛ είναι άρρωστος και θα χρειαστεί χρόνο προτού να γίνει καλά. Η ανάρρωση όμως προβλέπει επιστροφή στις νίκες με κάθε τρόπο αφού τυχόν νέα απώλεια θα κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα και δύσκολη την επιστροφή στην κορυφή.

Η ευχή του Φίνκ να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα τραυματισμών δεν πραγματοποιήθηκε έτσι στα πολλές και σοβαρές απουσίες προστέθηκε και αυτή του Γκόμες. Ο προπονητής μας θα πρέπει να παρατάξει μια μεσοεπιθετική γραμμή ανάγκης αφού είναι εκτός οι Αλωνεύτης, Εφραίμ, Σωτηρίου, Σιέρινταν και Γκόμες.

Ο νέος προπονητής μας θέλει να εφαρμόσει ένα 4-2-3-1 όσον αφορά τη διάταξη κάτι που λογικά θα δούμε και σήμερα. Το πιο σημαντικό ερώτημα αφορά το κατά πόσο ο Χαραλαμπίδης είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τον αγώνα αφού αν δεν συμβεί αυτό θα δούμε τον Άλεξ Κωνσταντίνου βασικό σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Ο Αλεξάνδρου αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα για να καλύψει την αντίστοιχη αριστερή πλευρά με τον Ντε Βινσέτι να παίρνει θέση λίγο πιο πίσω από τον Τζιμπούρ. Το ζητούμενο με βάση και τα όσα είδαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι να βρεθεί ο τρόπος να φτάσουμε στα γκολ που θα φέρουν τη νίκη με ορθόδοξο και δημιουργικό τρόπο.

Ο Φίνκ προσπαθεί να ξυπνήσει την ομάδα από κάθε άποψη αλλά είναι σημαντικό να θέλουν και οι παίκτες να επανέθλουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!