Βαθαίνει το ρήγμα και η εσωστρέφεια

Τα όσα είπε ο Φοίβος Ερωτοκρίτου σήμερα επιβεβαιώνουν το τεράστιο διοικητικό πρόβλημα που υπάρχει και το οποίο χρονολογείται. Ο πρόεδρος επιλέγει εκ νέου την αποχώρηση αφού του είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης και στήριξης όσων θα ήθελε. Ο τρόπος όμως που επιλέγει να αποχωρήσει είναι τέτοιος που κάνει κακό στον ΑΠΟΕΛ αφού βαθαίνει τη διχόνοια και την εσωστρέφεια. Ο πρόεδρος επιλέγει να αποχωρήσει πυροβολώντας αδιακρίτως αφού πέραν των οργανωμένων στρέφει τα πυρά του σε όσους διετέλεσαν μέλη στο συμβούλιου του την τελευταία πενταετία και γενικότερα σε όλους όσους είχε κατά καιρούς συνεργασία μαζί τους!

Μια δεύτερη ανάγνωση των όσων σημαντικών είπε ο Ερωτοκρίτου καταδεικνύει ότι ενώ προ 15νθημέρου επέλεξε την ήρεμη και χωρίς διαμάχες αποχώρηση του κάτι τέτοιο δεν κατέστει δυνατό. Προκαλεί τεράστια εντύπωση που στην προσπάθεια του αυτή επιστράτευσε ως μεσάζον τον Ποταμίτη ενώ το πραγματικό πρόβλημα εστιάζεται στο ότι όχι μόνο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά εδώ και καιρό κανένας παράγοντας δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του.

Μόνο ο πρόεδρος γνωρίζει ποίοι είναι αυτοί οι παράγοντες οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται κρύβονται και πίσω από τον Παν.συ.φι . Όσο δεν τους ονοματίζει και πρωταγωνιστεί σε ένα κυνήγι μαγισσών τα προβλήματα θα διαιωνίζονται και καμία αλλαγή προπονητή ή διοίκησης θα είναι ικανή να ανατρέψει την αδιέξοδη πορεία στην οποία βρισκόμαστε.

Είναι ξεκάθαρο ότι έγιναν πολλά και διάφορα στον εδώ και χρόνια ακήρυχτο κλεφτοπόλεμο ανάμεσα στους μεγαλομετόχους. Αν όλοι αυτοί δεν αντιληφθούν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν επιφέρει την εταιρεία σύντομα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Και για αυτό η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά αυτούς που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!