Βαθμολογίες παικτών ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ

Είμαστε που είμαστε αυστηροί ήρθε και η ήττα μαζί με την προβληματική εμφάνιση, οπότε μην περιμένετε ψηλές βαθμολογίες! Χιώτης 6.5Ίσως να μπορούσε αντιδράσει καλύτερα στη φάση του γκολ. Το οξύμωρο είναι ότι αν και η Αελ κέρδισε τον αγώνα δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια άλλη σημαντική απόκρουση.

Κακά 6.5Ήταν αυτός που κράτησε περισσότερο την μπάλα αφού τον ανάγκασε το ασφυκτικό πρέσιγκ της Αελ στο πρώτο ημίχρονο. Δυσκολευόταν να δώσει τις σωστές πάσες αφού δεν είναι και η δουλειά του να κάνει κάτι τέτοιο. Είχε κάποιες λανθασμένες τοποθετήσεις αλλά δεν στοίχησαν.

Ολιβέιρα 7Είχε καλή παρουσία αν και σε μια δυο φάσεις φάνηκε να μην έχει σωστή αλληλοκάλυψη με τον Κακά.

Πουρσαϊτίδης 6Επικεντρώθηκε στα αμυντικά του καθήκοντα αφού τα μαύρα μηχανάκια της Αελ δεν του επέτρεψαν να κάνει κάτι άλλο.

Μποαβεντούρα 6Προσπάθησε να βοηθήσει στο κουβάλημα της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο όταν όλα πήγαιναν στραβά και ανάποδα. Δεν είχε ουσία αν και ήταν κινητικός. Δεν τοποθετήθηκε σωστά στη φάση του γκολ αφού μπορούσε να εμποδίσει τον  Μοντεϊρο.

Μοραίς 5.5Πέρασε δύσκολο απόγευμα αφού οι μεσοαμυντική γραμμή της Αελ δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Όποτε έπαιρνε μπάλα ήταν περικυκλωμένος από 2 αντιπάλους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει την εύκολη πάσα που θα επέτρεπε να οργανωθούμε σωστά.

Γιάχιτς 6Δυσκολεύτηκε και αυτός ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο για τους ίδιους λόγους. Ήταν και αυτός ο παίκτης που έπρεπε να ενώσει τις γραμμές αλλά δεν τα κατάφερε αφού οι  ταχύτεροι και πιο δυνατοί αντίπαλοι δεν του το επέτρεψαν.

Ατόρνο 6Η μοναδική αξιόλογη ενέργεια ήταν το πέναλτι που κέρδισεΠίντο 5Κλήθηκε από τον προπονητή να καλύψει το αριστερό άκρο κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη βελτιώθηκε και πήρε πρωτοβουλίες χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει ουσιαστικός και με ολοκληρωμένες προσπάθειες.

Σολάρι 4Αρνητικός αφού στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν νωχελικός ενώ η εκτέλεση πέναλτι ήταν κάκιστη. Έκανε ήρωα τον τερματοφύλακα της Αελ έστω και αν έτρεξε να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι. Έδειξε από την αρχή να είναι αδικαιολόγητα νευρικός.

Αλμέιδα 5Επιπόλαιος και ατομικιστής. Έχοντας αυτά ως κύρια χαρακτηριστικά ήταν εύκολη λεία για τον Ουόν ο οποίος τον έσβησε κυριολεκτικά.

ΜπελαϊτΑν και δεν αγωνίστηκε αρκετά έδειξε ότι είναι ο παίκτης που θα μπορέσει να δώσει λύσεις με τις οργανωτικές του ικανότητες.

ΤρισκόφσκιΜπήκε και αυτός στα τελευταία 30λεπτά χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!