Βαριά τιμωρία στο μπάσκετ

Τι το θες ένα κύπελλο αν είναι να πάει μια ολόκληρη χρονιά χαμένη;  Η ομάδα μας έχασε το μεγάλο προβάδισμα έδρας που κέρδισε δίκαια με την αγωνιστική της παρουσία από την αρχή της σεζόν, αφού η δικαστική επιτροπή της ΚΟΚ αποφάσισε να επιβάλει ποινή κεκλισμένων για 3 αγωνιστικές στον ΑΠΟΕΛ. Έτσι η ομάδας μας καλείται πέραν από τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ ζημιές, να στερηθεί και την δυναμική της έδρας της αφού έτσι αποφάσισαν 30 ανεγκέφαλοι στον τελικό κυπέλλου.

Ο ΑΠΟΕΛ υποχρεώνετε για άλλη μια φορά να πληρώσει την ανυπαρξία της αστυνομίας και την ατολμία του κράτους να θέσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που καταρρακώνει τα Σωματεία μας από όποια πλευρά και αν το αναλύσει κάποιος.

Το οικονομικό τραύμα που δημιουργήθηκε στον ΑΠΟΕΛ λόγο της ανευθυνότητας της ομοσπονδίας να διοργανώσει έναν τελικό, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για πρόληψη επεισοδίων είναι τεράστιο. Η πλημμέλεια καθηκόντων από την αστυνομία, τους stewards και των υπαλλήλων της ΚΟΚ έχει ως αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να υποστεί τεράστια αγωνιστική και οικονομική ζημιά χωρίς να φέρει καμία ευθύνη.

Το Σωματείο μας πληγώνεται ανεπανόρθωτα από κάποιους που θέλουν να λέγονται ΑΠΟΕΛίστες και από όλα τα υπόλοιπα Σώματα που κρύβονται πίσω από τις πράξεις αυτών των ατόμων, για να εξαντλήσουν το μίσος και την ζήλια τους για τον ΑΠΟΕΛ.  Ο Κόκος δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη δικαιολογία για να σπρώξει την ομάδα μας στο βούρκο και να ικανοποιήσει τα εχθρικά συναισθήματα του προς τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα μας καλείτε να βρει το κουράγιο και την δύναμη να σταθεί όρθια στο παρκέ και να μπορέσει να ολοκληρώσει με επιτυχία τον αρχικό της στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!