Βαρύ το κλίμα

Ο ΑΠΟΕΛ έπαψε να είναι εδώ και καιρό το μοναδικό πράγμα που πάει καλά στην Κύπρο. Η προσπάθεια των διοικούντων το καλοκαίρι να μας παρουσιάσουν την μετά Γιοβάνοβιτς εποχή ως απόλυτα διαχειρίσιμη οδηγήθηκε στη βίαιη σύγκρουση με την σκληρή πραγματικότητα. Ο αντικαταστάτης του Σέρβου μετρά μέρες στον Αρχάγγελο ενώ το ρόστερ που έχτισε μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα μαζί με τον πρόεδρο – υπεύθυνο προγραμματισμού δεν είναι αυτό που μας διαφήμιζαν. Το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο. Όχι για τον Πάουλο Σέρτζιο που περνά καλά και θα φύγει από τον Κύπρο κατά δεκάδες χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος αλλά για τον ΑΠΟΕΛ μας. Το πρεστιζ της πιο πετυχημένης ομάδας της τελευταίας δεκαετίας πλήττεται ανεπανόρθωτα τους τελευταίους μήνες. Η διοίκηση επιβεβαιώνει τις αδυναμίες της και η σιωπή που επέλεξε σήμερα σχετίζεται με τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στη διαχείριση κρίσεων.

Ο Τάκης Αντωνίου που ήταν ο μόνος που μπορούσε να δει με μια καθαρότητα το όλο σκηνικό έκρουσε αφού ανέλαβε τον άχαρο ρόλο της υπεράσπισης και επικοινωνίας της γραμμής του προέδρου. Είναι η γραμμή της εσωστρέφειας και του διχασμού με τη δικαιολογία της δήθεν υπόσκαψης αφού όσοι διαφωνούν με τη γραμμή της διοίκησης θεωρούνται πραξικοπηματίες.

Επιμένουμε. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αλλάξει πορεία. Θεωρούμε ότι αυτό μπορεί να γίνει και με τον Ερωτοκρίτου στο τιμόνι του καπετάνιου. Αρκεί να αντιληφθεί ο ίδιος ή και το επιτελείο του ότι εδώ και καιρό μας οδηγούν προς ένα τεράστιο παγόβουνο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!