Βγάλτην έξω, οοο

Το σύνθημα που τραγουδήθηκε από άντρες και γυναίκες οπαδούς μας ανεξαρτήτως ηλικίας θα γίνει και πάλι hit. Ο Εστεπάν Σολάρι συμφώνησε την ημέρα που έκλεισε τα 30 του χρόνια να επιστρέψει στην ομάδα που γνώρισε τις πιο χαρούμενες και σημαντικές στιγμές στην καριέρα του. Το σχετικό sms από το επίσημο ΑΠΟΕΛ έφτασε στις 10 το βράδυ της Τετάρτης και αφότου ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα οι σχετικές διαπραγματεύσεις. Όπως γράψαμε ξανά ο Τάνο συμφώνησε για συνεργασία διάρκειας τριών χρόνων με απολαβές που των καθιστούν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Η χτεσινή μέρα είχε μπόλικη αγωνία αφού ακόμα και από κάποιους επιπόλαιους εντός ΑΠΟΕΛ διέρρευσε ότι η προσπάθεια απόκτησης του Σολάρι ίσως ναυαγούσε. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ αφού ο Σολάρι πήγε στην Αθήνα για τις σχετικές υπογραφές και ιατρικές εξετάσεις έχοντας συμφωνήσει τα πάντα με την Αλμέρια. Αυτό επιβεβαιώθηκε και αργά το απόγευμα όταν οι Ισπανοί ανακοίνωσαν ότι διακόπηκε η συνεργασία με τον Αργεντινό. Η αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην Κύπρο με τις σχετικές υπογραφές, το ιατρικό ΟΚ αλλά και τη διαβεβαίωση του παίκτη ότι σήμερα θα σταλούν και τα σχετικά πιστοποιητικά από την Ισπανία.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Παρά την άποψη μιας σημαντικής μερίδας κόσμου που θεωρεί ότι η προσθήκη Σολάρι δεν είναι κάτι σπουδαίο, οι περισσότεροι σωστά θεωρούν ότι η επιστροφή του παίκτη είναι πολύ σημαντική επιτυχία. Η αγωνιστική απραξία του Σολάρι προβληματίζει τους πάντες αλλά από τι στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς έδωσε το ΟΚ σημαίνει ότι μπορεί να επαναφέρει τον παίκτη έγκαιρα.

Η απόκτηση του Σολάρι καλύπτει και με το παραπάνω το κενό του Ζεβλάκοφ και η προσοχή στρέφεται πλέον στην απόκτηση ενός τουλάχιστον μέσου. Η οικονομική υπέρβαση στις περιπτώσεις Μαντούκα και Σολάρι φωτογραφίζει ότι ο δεύτερος επιθετικός που ψάχνουμε δεν θα είναι του ίδιου κασέ, οπότε και το βιογραφικό του ίσως να μην είναι το καλύτερο δυνατό. Παρόλα αυτά ο Γιοβάνοβιτς ψάχνει και αξιολογεί τα πάντα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!