Βγαίνει η χρόνια με Κοντίνα και Κίσσα;

Το ερώτημα τίθεται με αφορμή και μόνο τον χτεσινό τραυματισμό του Κοντίνα αφού ο προβληματισμός σε επίπεδο οπαδών υπήρχε και πριν. Η παρουσία του Ισπανού τερματοφύλακα αλλά και του Κίσσα στα φιλικά ήταν μέτρια και δικαιολογημένα υπάρχει σκεπτικισμός στο πόσο εύκολα μπορούν να αναπληρώσουν το κενό του Πάρντο. Πρόκειται για ένα μεγάλο κενό τόσο χρονικά όσο και από πλευράς συνεισφοράς και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε επί του θέματος.

Οι καθοριστικοί αγώνες των play offs πλησιάζουν και ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει τη δυνατότητα να δει τις προσπάθειες του να αποτυγχάνουν από τα ατομικά λάθη οποιουδήποτε και ιδιαίτερα του τερματοφύλακα αφού αυτά συνήθως κοστίζουν.

Ο Κοντίνα επιστρέφει στην Κύπρο τραυματίας και το όλο σκηνικό όπως διαμορφώνεται θα πρέπει να τουλάχιστον να απασχολήσει τους Μαντούκα και Πασιένσια.

Θυμίζουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα για ακόμα μια μεταγραφή και με την εικόνα που εκπέμπει η ομάδα θεωρείται δεδομένο ότι θα πρέπει να την πραγματοποιήσει προκειμένου να καλύψει κάποια από τα κενά της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!