Βρε πως αλλάζουν οι καιροί

Σε λίγες μέρες αρχίζει το νέο πρωτάθλημα και παρόλο που η προσοχή όλων είναι στραμμένη στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στις μεταγραφές, ο πιο σημαντικός στόχος για τον ΑΠΟΕΛ είναι η επιστροφή στην κορυφή. Η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη ιδιαίτερα αν θα έχουμε και την πρόκληση του Europa League αλλά έχουμε καιρό για αυτά. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και θεωρούμε άξιο σχολιασμού είναι το αποτέλεσμα του σχετικού poll που τρέχει στην κεντρική σελίδα του site. Στο ερώτημα του ποια ομάδα θεωρείτε βασικότερο μας αντίπαλο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου επέλεξε την Αελ. Συγκεκριμένα ένα ποσοστό 74% ψήφισε την περσινή πρωταθλήτρια ενώ στη δεύτερη θέση με ποσοστό 17% έρχεται η Ανόρθωση.

Αν επιχειρήσει κάποιος να εντοπίσει τους λόγους της επιλογής δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στο ότι η Αελ είναι η περσινή πρωταθλήτρια. Αν και πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι δωρίσαμε το περσινό πρωτάθλημα τα αποτελέσματα του poll δείχνουν ότι υπολογίζουμε και σεβόμαστε την ομάδα του Πάμπου Χαραλάμπους. Είναι ξεκάθαρο κατά την άποψη μας ότι η Αελ είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο και το ότι έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa είναι η πιο τρανή απόδειξη.

Το αν έχει το βάθος και τα άντερα να αντέξει να το παίζει σε δύο ταμπλό είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία αλλά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι τους υποτιμήσουμε όπως κάναμε και πέρσι.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι η Αελ κερδίζει ένα τόσο ψηλό ποσοστό λόγω της κατάντιας των χρεοκοπημένων ανταγωνιστών μας. Πράγματι στο παρών στάδιο η ομόνοια δεν πείθει ότι μπορεί να είναι πιο υπολογίσιμος αντίπαλος από την Αελ αλλά ούτε και αυτοί μπορούν να υποτιμηθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα αρχίζει το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!