Γίνε και εσύ μέλος της Γαλαζοκίτρινης Μπάντας

Με ιδιαίτερη περηφάνια η  Φιλαρμονική Μπάντα του ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει και φέτος να  εκφράζει μουσικά την αγάπη μας για τον Θρύλο και να δημιουργεί μοναδικές γαλαζοκίτρινες εμπειρίες. Ξεκινώντας την νέα αυτή χρονιά θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η Φιλαρμονική μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί νέα μέλη που θα επιθυμούσαν να ενταχτούν στην μουσική μας παρέα. Η «Γαλαζοκίτρινη Μπάντα» έχει στην διάθεσή της τα δικά της μουσικά όργανα και έχει ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες πρόβες κάτω από την επαγγελματική επίβλεψη και καθοδήγηση του Μαέστρου Γιάννη Χατζηλοϊζου. Η Μπάντα αποτελείτε από άντρες και γυναίκες ηλικίας 14-40 χρονών και αριθμεί αυτή την στιγμή γύρω στα 20 άτομα.Η προσπάθεια είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν ακόμα περισσότερους φίλους της ομάδας μας που θα τους ενδιέφερε να αποτελέσουν μέλη της Μπάντας και έχουν κάποια προηγούμενη μουσική παιδεία. Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 14 ετών και άνω και δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για τα μαθήματα ή τα μουσικά όργανα.Για τον σκοπό αυτό η οργανωτική επιτροπή της Γαλαζοκίτρινης Μπάντας ήθελε να ενημερώσει όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με κάποιο πνευστό η κρουστό όργανο να επικοινωνήσουν στο [email protected]

Η  πρωτοβουλία να δημιουργηθεί μια Γαλαζοκίτρινη Μπάντα με σκοπό να εκφράζει και μουσικά τα συναισθήματα του κόσμου του Θρύλου, αγκαλιάστηκε άμεσα από πολλούς οπαδούς μας που με πολλή προσπάθεια και αρκετές ώρες  στις πρόβες, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό μουσικό σύνολο. 

Ταυτόχρονα, η  δημιουργική αυτή ιδέα της Φιλαρμονικής Μπάντας του ΑΠΟΕΛ αγκαλιάστηκε αμέσως από το Σωματείο και λειτουργεί σε πλήρη συνεννόηση με αυτό.

Ο Μαέστρος και ενορχηστρωτής όλων τω ν τραγουδιών της Φιλαρμονικής είναι ο Γιάννης Χατζηλοϊζου ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι μουσικοί που παίζουν στην Μπάντα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

 Η ιστοσελίδα της  Μπάντας είναι http://www.apoelphilarmonicband.com/  και εκεί μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες και βίντεο από της περσινές εμφανίσεις.

Η Φιλαρμονική Μπάντα του ΑΠΟΕΛ κτίστηκε με πολύ πάθος και όραμα, κάτι που είναι απαραίτητο όταν μιλάμε για κάποιο κομμάτι του ΑΠΟΕΛ.  Σύνθημα μας: δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ….

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!