Γαλαζοκίτρινος ο Σόουζα!

Πλήρης ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στο μεταγραφικό μέτωπο αφού μετά από σχετική απόφαση του Γιοβάνοβιτς αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Μπελαιτ και η απόκτηση του 34χρονου μέσου του Ολυμπιακού Έλτερ Σοούζα ο οποίος ήταν μεταγραφικός στόχος της Ομόνοιας. Οι κινήσεις ήταν αστραπιαίες και έγιναν τις τελευταίες τρείς ώρες με τον προπονητή μας να κρίνει ότι έπρεπε να γίνει μια κίνηση προκειμένου να αντικατασταθεί ο Τυνήσιος μέσος. Η χτεσινή εμφάνιση του Μπελαιτ ήταν αυτή που έπεισε τον Σέρβο προπονητή ότι ο παίκτης δεν μπορεί να τον βοηθήσει άμεσα και στον βαθμό που θα ήθελε. Ο Σόουζα από την άλλη βρισκόταν εδώ και καιρό κάτω από το μικροσκόπιο του και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τον προλάβαμε προτού υπογράψει στην Ομόνοια. Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του Σούπερ Σπορτ η προσφορά του ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό ήταν στις 90 χιλιάδες γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να πουν το ναι. Εννοείται ότι ο Πορτογάλος μέσος τρελάθηκε όταν πληροφορήθηκε την εντυπωσιακή για αυτόν ανατροπή των δεδομένων.

Παρά το ότι ο Σόουζα βρίσκεται στα 34 (13/10/977) θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών αφού ο Γιοβάνοβιτς πείστηκε ότι είναι παίκτης που μπορεί να ανταπεξέλθει και σε βάθος χρόνου σε μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ.

O Μπελαιτ που έγινε από τους αγαπημένους των οπαδών μας από τα βιντεακια του στο youtube θα μείνει ελεύθερος χωρίς οικονομικό κόστος για τον ΑΠΟΕΛ αφού υπήρχε ειδικός όρος που επέτρεπε στην ομάδα μας τη διακοπή της συνεργασίας εντός Ιανουαρίου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!