Γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για να προετοιμαστεί καλύτερα η ομάδα ενόψει ενός εξαιρετικά δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί μέχρι το τέλος του μήνα και που θα αποτελέσει το πρώτο σοβαρό δείγμα γραφής του αν η ομάδα μας μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα δυο ταμπλό (πρωτάθλημα και champions league). Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και μέσα σε διάστημα 17 ημερών ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει 6 αγώνες. Μπορεί το highlight αυτών να είναι ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα (17.09) αλλά κανείς δεν πρέπει να παραβλέψει ότι στο διάστημα αυτό θα υποδεχτούμε Ανόρθωση και Αελ για το πρωτάθλημα. Για όσους πετούν στα σύννεφα ή σκέφτονται μόνο champions league πρέπει να θυμίσουμε ότι ο βασικότερος και σημαντικότερος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διαχείριση του ρόστερ την περίοδο αυτή απαιτεί σωστούς χειρισμούς ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η ικανότητα όλων στον Αρχάγγελο να “ξεχνούν” τη θετική ή αρνητική εμπειρία του Champions League και να επικεντρώνονται σε χρόνο ρεκόρ στο Cyprus League.

Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ έχει βάθος και ποιότητα για να ανταποκριθεί αλλά υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες των τραυματισμών και καρτών. Είναι επίσης γεγονός ότι με εξαίρεση την άψογη παρουσία στη τεσσάρα επί της Άαλμποργκ το ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να αποδώσει ικανοποιητικά.

Ο Δώνης με το πλάνο και τις επιλογές του παίρνει την ουσία που είναι το αποτέλεσμα αλλά τίθεται θέμα ουσιαστικής βελτίωσης κυρίως στο μεσοεπιθετικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Το πρόγραμμα  Σεπτεμβρίου

13.09  ΑΠΟΕΛ – Ερμής

17.09 Μπαρτσελόνα – ΑΠΟΕΛ 20.09 Αγία Νάπα – ΑΠΟΕΛ

24.09 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

27.09 ΑΠΟΕΛ – Αελ

30.09 ΑΠΟΕΛ – Αγιαξ

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!